Pošlji povpraševanje

Natral d.o.o. | Tovorne prikolice


Tovorne prikolice


Tovorne prikolice vseh vrst in oblik ter vseh evropskih proizvajalcev v podjetju Natral najdejo svojo končno podobo, zato so vse tovorne in druge prikolice povsem prilagojena vašim potrebam. Storitve podjetja Natral d.o.o. so izjemno kakovostne, saj pri svojem delu sledijo spremembam v hitrem napredku pri varnosti, kakovosti in uporabnosti. Tovorne prikolice podjetja Natral d.o.o., tako ustrezajo najvišjim standardom.

Prikolice Natral d.o.o. je podjetje z dolgoletno tradicijo, ki tovorne prikolice vseh vrst že dolgo opremlja po meri naročnikov. Njihove tovorne nadgradnje nosijo kamioni in kamionske prikolice ter druge specialne traktorske in industrijske prikolice. Podjetje Natral ima lastno proizvodnjo, lasten razvoj in lastne kadre, prav tako pa tudi proizvodne hale in vso potrebno proizvodno, transportno, konstrukcijsko in informacijsko opremo, skladišča, dvorišča in vse ostalo, kar potrebujejo za učinkovito in kakovostno delo.

Kamioni in kamionske prikolice


V podjetju Natral, ki ima lasten razvoj in proizvodnjo, veliko vlagajo v izboljšavo in tehnološko posodobitev proizvodnih procesov, pri svojem delu uporabljajo kakovostne materiale, ki zagotavljajo, da imajo pri njih nadgrajeni kamioni in kamionske prikolice dolgo življenjsko dobo.

Prav vse tovorne prikolice, vsi kamioni in vse kamionske prikolice ter vse ostale prikolice in vozila, ki zahtevajo tovorno nadgradnjo, so izdelani posamično, zato lahko vsak izdelek posebej prilagodijo specifičnim potrebam in željam kupcev. Ne glede na to, ali potrebujete gozdarske nadgradnje ali nadgradnje za gasilska vozila, če je vaš cilj prikolica za prevoz živine ali prikolica za prevoz avtomobilov, če potrebujete hidravlično dvigalo ali oder za prireditve, v podjetju Natral vam kakovostno opravijo tovorno nadgradnjo po vaši meri.

Vaši kamioni in kamionske prikolice ter druge tovorne prikolice bodo deležni tudi rednega servisiranja, dobave rezervnih delov ter morebitnih popravil. Med njihove bogate reference sodijo komunalna podjetja, elektro podjetja, gozdna podjetja, cestna podjetja, Pošta Slovenije, DARS, proizvajalci tovornih vozil (Man, Volvo, Scania, Renault...) ter številna druga domača in tuja podjetja. Zagotavljajo vam, da so vaše tovorne prikolice pri njih v varnih in sposobnih rokah in da vam bodo njihove nadgradnje služile še dolga leta.

Pri podjetju Natral d.o.o. lahko naročite kamionske prikolice in sledeče nadgradnje:

Natral d.o.o. tovorne prikolice, povezava do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje