Prevajalska agencija oziroma agencija za prevajanje

Alkemist

Prevajalska agencija ali agencija za prevajanje, ki deluje že devet let, nudi kakovostne prevajalske storitve in vrhunsko tolmačenje.


Prevajalska agencija in naše storitve

Nudimo vam sledeče prevajalske storitve:

Prevajalske storitve in prednosti prevajalske agencije

Prevajalske storitve prevajalske agencije imajo sledeče prednosti:

  • 110 jezikov
  • 577 prevajalcev iz 81 držav
  • 1.600 ur tolmačenja letno
  • več kot 2.000 zadovoljnih uporabnikov


Pametna odločitev za prevajalske storitve

Prevajalska agencija Alkemist najbolj ceni zaupanje svojih naročnikov. Agencija za prevajanje opravi 500 prevajalskih projektov mesečno. Naše delo obsega 1.300 tolmačenj in 50.000 prevedenih strani letno. Statistični podatki uspeha prevajalske agencije v Ljubljani so naše potrdilo vašega zaupanja.


Kakovost in zanesljivost storitev

Naše prevajalstvo ima ob vseh raznolikostih eno stalnico, kakovost delovanja. Prevajalske storitve agencije v Ljubljani bodo kakovostne, hitre in cenovno prilagojene projektu in naročniku. Agencija za prevajalske storitve poskrbi, da so te vedno opravljene v dogovorjenem roku, zato agencija za prevajanje z delom ne zaključi po osmih urah in z veseljem sprejema naročila, želje in zahteve, ki jih imate vi do prevajalske agencije.


Prevajalska agencija - odzivnost in celostna storitev

Naša agencija zadovoljuje potrebe trga s svojo dinamiko, odzivnostjo in fleksibilnostjo. Poseben način vodenja projektov agencije nam omogoča, da nismo le agencija za prevajalske storitve, temveč tudi odziven partner. Storitve prevajalske agencije v Ljubljani so celostne, saj se med seboj prepletajo. Tako vam agencija za prevajanje nudi vse za globalno povezovanje s tujimi deležniki. Prevajalska agencija vam pri vseh prevajalskih storitvah nudi brezplačen pregled in lekturo. Namen naše prevajalske agencije v Ljubljani je tudi prihranek vašega denarja in skrbi.


Alkemist - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje