Čistilni servis Cunj'ca - Ljubljana: čiščenje in vzdrževanje objektov

Čistilni servis Cunj'ca (Ljubljana) je naše družinsko podjetje, v katerem že več kot desetletje nabiramo izkušnje, izpopolnjujemo naše znanje in širimo storitve na področju čiščenja ter vzdrževanja objektov in njihove okolice. Ker vemo, da čiščenje ni za vsakogar prijetno opravilo, predvsem pa, da se ga kvalitetno opravi, zahteva določeno količino časa, ga mi opravimo za vas! Posvetite se svojim obveznosti - poslovnim ali družinskim - ter prepustite skrb za čiščenje vašega doma, pisarne, lokala ali skladišča servisu za čiščenje. In če nimate časa ali ustreznega znanja ali opreme, poskrbimo tudi za razna druga vzdrževalna dela v stavbi in njeni okolici; prav vse do nepriljubljenega košenja trave.

Servisi za čiščenje in vzdrževanje zasebnih stanovanj ter poslovnih objektov

Servisi za čiščenje imajo dve glavni ciljni skupini: zasebnike in poslovne porabnike. Zasebniki se običajno predvsem občasno poslužujejo čistilnic (za preproge, zavese...), pomivalcev oken in vrste drugih podobno specializiranih čistilnih servisov. Bolj pogoste so storitve za večstanovanjske objekte, kot je čiščenje stopnišč ipd. Po drugi strani se v poslovnem svetu vedno bolj uveljavlja delegiranje dela čistilnim servisom. Naš čistilni servis je tu za potrebe obeh skupin. V čistilnem servisu Cunj'ca iz Ljubljane poskrbimo za kakovostno, strokovno in v roku opravljeno:


Ponudbo pa smo razširili tudi na urejanje in vzdrževanje zelenih površin in okolice objektov.

Čistilni servis Cunj'ca, Ljubljana: prepustite skrb za čiščenje strokovnjakom

Servisi za čiščenje morajo poleg temeljitega čiščenja izkazati predvsem, da se lahko prilagodijo vašim željam in potrebam, ter da so vredni vašega zaupanja. Nenehno nadgrajevanje znanja in spremljanje razvoja, uvajanje novih tehnologij, izbira kakovostnih in ekološko sprejemljivih čistil, strokovno in v dogovorjenih rokih izvedeno delo ter prijazne in delovne roke so le koščki vsega, kar je potrebno za dosego tega. Dolgoletna prisotnost v panogi, širitev ponudbe storitev ter predvsem zadovoljne stranke lahko potrdijo, da opisano in še več najdete pri nas.


Za več informacij ste vljudno vabljeni na spletno stran našega čistilnega servisa Cunj'ca!

Čistilni servis Ljubljana - Cunj'ca | Servis za čiščenje, Ljubljana - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje