Pošlji povpraševanje

Mobilni telefoni Samsung, ... ter dodatna oprema za telefone

Dandanes je mobilni telefon nepogrešljiv. Ima ga že praktično vsak, vprašanje je le, kdo ima boljšega in modernejšega. Pri nas so vam na voljo mobilni telefoni Samsung, ki navdušujejo z odličnim in dolgotrajnim delovanjem, naprednimi funkcijami, vsestransko uporabnostjo in atraktivnim dizajnom. Obiščite našo spletno stran in si po ugodni ceni priskrbite najsodobnejši pametni mobilni telefon Samsung.

Mobilni telefoni


Baterija za mobitel Samsung in ostale mobilne telefone

Baterija za mobilni telefon predstavlja srce aparata, saj ga oskrbuje z energijo, ki je potrebna za delovanje. Od kakovosti baterije za mobitel je odvisno, kako dolgo bo vaš mobilni telefon deloval. Zelo pomembno je, da so baterije za GSM originalne. V naši ponudbi so tako baterije za mobitele Samsung kot tudi baterije za mobilne telefone drugih proizvajalcev. Po izjemno konkurenčnih cenah so vam na voljo baterije za mobitel Nokia, Motorola, Sony Ericsson, LG in kot že omenjeno, baterije za mobitele Samsung. Zagotovite si varno polnjenje znova in znova ter poskrbite za to, da bo baterija za mobitel oz. GSM vedno originalna.

Baterije za mobitel Samsung


Dodatna oprema za mobitele - čitalec kartic, kabel, komplet za prostoročno telefoniranje in slušalke

V naši spletni trgovini vam je na voljo tudi celotna dodatna oprema za mobitele. Po ugodni ceni lahko naročite USB čitalec kartic MicroSD, s katerim boste lahko prebrali Micro SD spominske kartice. Čitalec kartic lahko uporabite tudi kot USB ključ. Na zalogi imamo tudi različne podatkovne kable ter adapterje. Podatkovni kabel omogoča hiter prenos podatkov iz mobilnega telefona na drugo enoto, npr. na računalnik ali drug mobilnik. Če med vožnjo pogosto telefonirate, vam bo prav prišel tudi komplet za prostoročno telefoniranje. Pri nas lahko naročite tudi kakovostne slušalke za mobitel - žične ali brezžične. Preizkusite slušalke za telefon iz naše ponudbe in se na lastna ušesa prepričajte o čistosti zvoka.

Slušalke za mobitel


Oprema za mobitele - etuiji, zaščitne folije za zaslone in ostalo

Ker želimo, da bi bili vaši mobilni telefoni ustrezno zaščiteni pred zunanjimi vplivi, lahko pri nas kupite tudi zaščitni etui za mobitel. Etui za mobilni telefon vam je na voljo v najrazličnejših izvedbah, zato se pred nakupom prepričajte, da ste izbrali takšnega, ki ustreza vašemu mobilniku. Za zaščito pred praskami torej poskrbi etui, v izogib prisotnosti prstnih odtisov pri telefonih z zaslonom na dotik pa uporabite zaščitno folijo. Zaščitna folija za mobilne telefone zagotavlja tudi lahkotnejše drsenje prsta po zaslonu. Poskrbite za varnost in zaščito vašega mobilnika še danes.

Etui za mobitel


Da bodo vse pomembne datoteke na varnem, pa uporabite primerne medije kot so CD-ji, DVD-ji, USB ključki in spominske kartice blagovnih znamk Verbatim, Kingston, SanDisk, Sony, Samsung, Adata, Mustang, Transcend, Olympus, Maxell, Mirror in TDK v velikostih 2 GB, 4 GB, 6 GM, 8 GB, 10 GB, 12 GB, 16 GB, 18 GB, 24 GB in 32 GB.

Mobilne telefone Samsung in dodatno opremo za mobitele si lahko ogledate v naši spletni trgovini Megashop.si!

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje