Pošlji povpraševanje

Če potrebujete svetovanje o vgradnji PVC oken in vrat, smo pravi za vas

Smo družinsko podjetje, ki se že več kot deset let ukvarja z vgradnjo PVC oken in vrat, zunanjih in notranjih senčil ter komarnikov, zato si upamo trditi, da vemo o PVC stavbnem pohištvu skorajda vse. Pri vsaki stranki imamo individualen pristop. Ta se začne z brezplačnim svetovanjem o primernih PVC oknih in PVC vratih za določen objekt ter brezplačnih izmerah. Naše stavbno pohištvo je mogoče vedno naročiti po merah in potrebah objektov, saj se strankam le tako lahko popolnoma prilagodimo. Zadnjih nekaj let, pri modernih novogradnjah, standardne mere skorajda ne pridejo več v poštev. Pri obnavljanju objektov pa so dimenzije PVC oken, kot so se vgrajevale včasih, še kako iskane. PVC okna in vrata lahko izdelamo tudi večja ali manjša kot so tista katera so dejansko vgrajena, saj naši strokovnjaki obvladajo vsa zidarska dela, ki so v takšnih situacijah potrebna. Ne bo vam potrebno iskati dodatnih mojstrov, da bi zaključili z vgradnjo, saj to opravimo kar sami.

Kvalitetna PVC vrata


Vgradnjo PVC oken in vrat opravimo hitro, natančno in strokovno

Za menjavo PVC oken in vrat se ljudje težko odločijo, saj so iz preteklosti vajeni da so takšni posegi za seboj pustili stanovanja v razsulu. Časi so se spremenili in z njimi na srečo, tudi način dela. Prav zaradi stresa, ki ga obnovitvena dela rada povzročijo stanovalcem, se pri menjavi PVC oken še posebej potrudimo, da so ta končana hitro, kvalitetno in če se le da, pred dogovorjenim rokom. Pogosto so stranke presenečene, ko nas vidijo pri čiščenju, preden delo res zaključimo. Vedno se potrudimo, da za seboj pustimo objekte čiste kolikor se le da, tudi če zamenjamo le PVC vrata. Naša PVC okna in vrata izdelujemo sami iz visoko kakovostnih profilov nemških proizvajalcev. Pri vseh je zagotovljena dolga življenjska doba in dolgoletna garancija.

PVC okno linije Streamline

PVC okno linije BluEvolutiuon

PVC okno linile HST Salamander


Ker brez senčil ne gre, poskrbimo tudi za njihovo vgradnjo

V naši ponudbi poste poleg PVC vrat in oken našli čudovita senčila, ki vas bodo ščitila pred pogledi mimoidočih, poleti bodo odbijala vroče sončne žarke, pozimi pa pripomogla pri zadrževanju toplote v stanovanju. Poleg notranjih in zunanjih senčil je dobro, da si priskrbite komarnike, še posebej če živite na območju kjer so komarji in druge žuželke zelo razširjeni. Vgradnja komarnikov in njihovo upravljanje sta enostavna. Če se odločate za nakup PVC oken in vrat nas pokličite, radi vam bomo nudili vse potrebne informacije. Po dogovoru se bomo oglasili pri vas, naredili vse potrebne izmere ter vam poslali ponudbo.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje