Velika izbira toplotnih črpalk zrak voda

 

Toplotna črpalka predstavlja enega izmed najučinkovitejših in hkrati najbolj ekoloških načinov ogrevanja in tu in tam tudi hlajenja. Toplotna črpalka vir energije črpa v enem od treh obnovljivih virov – zraku, zemlji ali vodi. Prav zato ločimo tri različne vrste toplotnih črpalk:

Pred nakupom toplotne črpalke je potrebno vedeti kako toplotna črpalka deluje. Toplotna črpalka temelji na korelaciji med tlakom, temperaturo in volumnom plina. Z večanjem tlaka se plinu poviša temperatura, z nižanjem tlaka pa se plinu temperatura zmanjša. Toplotna črpalka tako deluje na principu treh krogotokov:

  • vir energije,
  • hladni krogotok,
  • ogrevalni sistem.
     

Toplotna črpalka črpa energijo v enem izmed medijev – zraku, zemlji ali vodi. S to energijo nato segreje vodo, s katero segrevamo želen prostor oz. prostore v objektu.

Toplotna črpalka voda zrak je zaradi svoje učinkovitosti in nizke cene vse bolj popularna

 

NUDIMO TUDI VODOVODNE NAPELJAVE

 

Dan danes je ena izmed najpopularnejših črpalk toplotna črpalka voda zrak. Toplotna črpalka voda zrak deluje tako, da energijo iz zraka. S to energijo nato toplotna črpalka voda zrak segreva vodo, s katero ogrejemo prostore. Sistem je dokaj enostaven vendar brezhibno delujoč.

 

Toplotna črpalka zrak voda  sodi med najugodnejše toplotne črpalke

 

Toplotna črpalka voda zrak spada med najugodnejše toplotne črpalke, saj vrtanje vrtin ali polaganje zemeljskih kolektorjev za namestitev črpalke ni potrebno. Toplotna črpalka voda zrak je enostavna in dostopna tudi za vzdrževanje.

 

toplotna črpalka zrak voda ugodnoS toplotno črpalko je možno tudi ogrevanje sanitarne vode

 

Toplotna črpalka zrak voda je primerna tudi za ogrevanje sanitarne vode. Ogreje lahko tudi do 1400l vode na dan. Največja prednost toplotne črpalke zrak voda je v njeni ekonomičnosti – porabi namreč do trikrat manj električne energije kot klasični grelci. S pomočjo toplotne črpalke voda zrak boste tako prihranili na kurjavi, zraven tega pa boste pomagali tudi naravi. Za več informacij obiščite našo spletno stran: http://www.elektroprom.si/nasveti-in-vzdrzevanje

 

Toplotna črpalka zrak voda – ugodno in kvalitetno

 

Cene toplotne črpalke zrak voda si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer se lahko seznanite s široko ponudbo toplotnih črpalk voda zrak ugodno. Za dodatna vprašanja smo vam na voljo tudi po telefonu. Pokličite nas in se pozanimajte o toplotni črpalki zrak voda in o njeni ceni še danes. 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EVJ Elektroprom d.o.o.
Naslov
Loke pri Zagorju 22
1412 Kisovec
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
+386 3 56 57 150
Seznam fraz
Toplotna črpalka voda zrak, toplotna črpalka zrak voda
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA