Toplotna črpalka za sanitarno vodo deluje s pomočjo obnovljivih virov

Toplotna črpalka za sanitarno vodo in ogrevanje je ekološko najprijaznejši način ogrevanja prostorov ali sanitarne vode, saj za delovanje uporablja obnovljive vire v naši okolici kot so zemlja, zrak ali voda. Živimo v času, ko je skrb za okolje izjemno pomembna in toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode skrbijo za to, obenem pa zaradi izkoriščanja brezplačnih obnovljivih virov zagotavljajo energetsko najbolj gospodaren način ogrevanja in hlajenja objektov, kar pomeni, da z njimi privarčujete ogromno denarja. Nudimo vam različne načine delovanja sanitarnih toplotnih črpalk voda–voda, zemlja-voda, zrak-voda, največ se uporablja slednji, prav vsem pa je skupno, da toploto črpalka pridobi iz okolice in jo prenese v objekt, kjer jo pretvori v energijo. Kljub začetni višji investiciji s toplotno črpalko za sanitarno vodo kasneje privarčujete ogromno denarja in prepričani smo, da boste z njo izjemno zadovolji, saj gre za naložbo v prihodnost.

PREBERITE SI NASVETE ZA VZDRŽEVANJE OGREVALNIH TELES

Toplotna črpalka za sanitarno vodo na način zrak voda

Toplotne črpalke lahko služijo več namenom, od ogrevanja in hlajenja prostorov v vašem stanovanju ali hiši do ogrevanja sanitarne vode skozi celotno leto. V naši ponudbi lahko izbirate med tremi različnimi načini toplotnih črpalk – zemlja voda zagotavlja kakovostno ogrevanje stanovanjskih poslovnih prostorov, ki kot vir toplote izkorišča energijo v zemeljski skorji, način voda voda zagotavlja celoletno delovanje, saj je temperatura podtalne vode ves čas konstantna, način zrak voda pa za toploto izkorišča zunanji zrak, ki je okoli nas. Ravno zadnji način je najbolj primeren za ogrevanje sanitarne vode in s kakovostno toplotno črpalko za sanitarno vodo imate toplo vodo na voljo skozi ves dan. Toplotna črpalka za sanitarno vodo je na pogled videti kot klasični električni bojler s to izjemo, da ima na vrhu vgrajen kompresor in elektroniko za upravljanje in delovanje. Pomembno je, da črpalka ni postavljena zunaj ali v prostorih, saj niso odporne na mraz in ne bodo delale kvalitetno, če bo temperatura padla pod 6 ali 7 stopinj. Nudimo vam ugodne cene toplotnih črpalk za sanitarno vodo, ki vas bodo navdušile.

Toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode

Toplotna črpalka za sanitarno vodo ali ogrevanje – naložba v prihodnost

Ali za ogrevanje prostorov in sanitarne vode še vedno uporabljate star električni bojler, ki porabi ogromno energije in vam skrbi delajo s tem povezani visoki stroški ogrevanja? S toplotno črpalko za sanitarno vodo ali ogrevanje bo vaših sklrbi konec, saj je visoka le začetna investicija, a ker gre za naložbo v prihodnost, boste kmali ugotovili, da ste naredili pravo odločitev. Toplotna črpalka za sanitarno vodo in ogrevanje porabijo okoli trikrat manj energije kot plinski ali oljni kotli, saj 75% ogrevalne energije prihaja iz okolja, kar pomeni, da je popolnoma brezplačna. V kolikor želite zagotoviti 100% grelno moč, potrebujete tako le še 25% električne energije, kar pomeni, da vsak mesec privarčujete 75% denarja v primerjavi z ostalimi klasičnimi načini ogrevanja. V podjetju imamo ogromno izkušenj s sanitarnimi toplotnimi črpalkami in zagotavljamo vam, da se vam bo investicija povrnila v nekaj letih, kasneje pa boste privarčevali veliko denarja, ogrevanje pa bo izjemno kakovostno.

toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode cena

Toplotne črpalke za sanitarno vodo po ugodni ceni

V našem podjetju skrbimo za okolje, obenem pa se zavedamo, da je zadovoljstvo strank najbolj pomembno, zato nudimo ugodne cene toplotnih črpalk za sanitarno vodo. Prepričani smo, da vas bo poleg cene toplotnih črpalk za sanitarno vodo ugodno presenetila tudi kakovost, saj vam zagotavljamo izjemno delovanje in dolgo življenjsko dobo. Zagotovite si toplo vodo skozi cel dan in naredite nekaj za okolje v katerem živite, obenem pa privarčujte denar. V kolikor imate glede toplotnih črpalk za sanitarno vodo kakršnokoli vprašanje, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri in vam odgovorili na vaša vprašanja.