Toplotna črpalka za ogrevanje in sanitarno vodo zniža stroške segrevanja


Delovanje ogrevanja sanitarne vode s toplotno črpalkopredstavlja razmeroma velik strošek v vsakem gospodinjstvu. Za ogrevanje sanitarne vode porabimo približno 10% vse energije, ki je enem letu porabimo za ogrevanje. Razmislek pri izbiri sistema za ogrevanje sanitarne vode je tako seveda na mestu.


Toplotna črpalka za ogrevanje in sanitarno vodo prihrani tudi do 70% energije


delovanje ogrevanje sanitarne vode s toplotno črpalkoZelo učinkovit način za ogrevanje sanitarne vode je ogrevanje vode s pomočjo toplotne črpalke za ogrevanje in sanitarno vodo. Toplotna črpalka je namenjena ogrevanju prostorov in tudi ogrevanju sanitarne vode. S pomočjo sanitarne toplotne črpalke lahko prihranimo tudi do 70% v primerjavi s segrevanjem vode na kurilno olje. Toplotna črpalka za ogrevanje in sanitarno vodo namreč 70% energije, potrebne za segrevanje, pridobi iz okolice, ostalih 30% pa iz električne energije. S pomočjo toplotne črpalke za ogrevanje in sanitarno vodo pa se lahko tudi hladimo. Ker toplotna črpalka povzroča tudi hladilni učinek se pogosto uporablja za hlajenje manjših shramb ali celo kleti. Prostor črpalka za ogrevanje in sanitarno vodo ohladi tako, da toploto vzame iz prostora in jo prenese v prostor, ki ga ogrevamo.

OBIŠČITE TUDI NAŠO ELEKTRO TRGOVINO


Oglejte si ponudbo toplotnih črpalk zrak voda in se odločite za nakup


Toplotna črpalka zrak voda za ogrevanje in sanitarno vodoV našem podjetju vam ponujamo toplotne črpalke za ogrevanje in sanitarno vodo v različnih velikostih. Pred nakupom črpalke se je s prodajalcem pametno posvetovati o potrebah, ki jih imate in z veseljem vam bomo pomagali izbrati pravo toplotno črpalko za ogrevanje in sanitarno vodo za vas in vaš dom. Za več informacij nas lahko kontaktirate tudi po telefonu ali e-mail naslovu. Na vprašanja bomo odgovorili hitro in natančno. Ogrevanje sanitarne vode s toplotno črpalko je enostavno, učinkovito in ekonomično, toplotna črpalka zrak voda za ogrevanje sanitarne vode pa je kvalitetna in trajna. Cene si lahko ogledate v ceniku toplotnih črpalk za ogrevanje sanitarne vode ali pa nas o ceni povprašate kar preko spleta.