Pošlji povpraševanje

Vimar in grebenasta stikala v spletni trgovini EVJ

Stikala različnih oblik in namenov so postala v našem življenju že dolgo nazaj nekaj tako običajnega, da si življenja brez njih ne moremo več zamisliti. Z njimi vklapljamo ali izklapljamo električne naprave, in sicer tako, da stikala sklenejo oziroma prekinejo električni tokokrog. Stikala Vimar so izdelki svetovno priznanega italijanskega proizvajalca, ki ponuja pestro paleto različnih izdelkov za domačo in industrijsko uporabo. V naši spletni trgovini lahko v razdelku za elektromaterial najdete mnoge izdelke, med drugim so vam na voljo tudi odmično oziroma grebenasto stikalo, križna stikala, razdelilne omarice za elektriko, stikala za luči na dotik, stikala Tem Ekonomik in še marsikaj.

Grebenasto stikalo

Stikala delimo glede na to, kje in za kakšen namen jih bomo uporabili. Odmično oziroma grebenasto stikalo je namenjeno upravljanju pomožnih in glavnih tokokrogov, na primer kot stikala za motorje, kot pomožna pa za nadzor, signaliziranje, meritve, lahko tudi kot izbirno in stopenjsko stikalo, skupinsko in upravljalno, ki se samo vrne v prvotni položaj. Izbira je velika, pomembno pa je predvsem to, da si izberete zanesljivega partnerja in izdelovalca, ne glede na to, ali boste izbirali stikala za luči na dotik, Vimar stikala, stikala Tem Ekonomik ali pa katero koli drugo elektro opremo.

Navadna Vimar stikalaVimar stikala

Stikala, ki so znana in uporabljena po vsem svetu ter so sinonim za kakovost in eleganco, so brez dvoma Vimar stikala, ki jih lahko naročite tudi v spletni trgovini EVJ. Kot eden največjih svetovnih proizvajalcev tovrstne opreme se podjetje ponaša z dolgoletno tradicijo, v naši spletni prodajalni pa so na voljo številni izdelki iz njihove ponudbe. Obenem so vam seveda na razpolago številni drugi artikli iz elektro in drugih področij, na primer grebenasto stikalo, različna stikala za luči, elektromaterial in še mnogo drugega. Nakup je povsem preprost - izberete si izdelek, ga položite v košarico, izberete način plačila in kmalu je izdelek že pri vas doma.

Oglejte si Vimar menjalno stikalo in druge izdelke v naši spletni trgovini.

Elektroprom, d.o.o. | Vimar stikala so sinonim za kakovost.