Avtomatske varovalke Eti v Elektropromu!

Varovalke so elementi elektro inštalacije, ki delujejo tako, da omejijo preobremenitve in tokove kratkih stikov, čemur pravimo nadtokovna zaščita. Zaradi preobremenitev namreč lahko pride do pregrevanja tega sistema, kar lahko povzroči tudi požar. Avtomatske varovalke tako podaljšajo življenjsko dobo električnega sistema oziroma ga varujejo pred uničenjem, in imajo tudi odločilno varnostno funkcijo.

Zagotovite si odlične avtomatske varovalke Eti

Avtomatske varovalke etiVarovalke Eti, ki vam jih za odlično ceno nudimo v podjetju Elektroprom d.o.o., poleg preprečitve potencialnega požara na kablih zaradi preobremenjenosti električnih naprav, tudi zmanjšujejo nevarnost za uporabnike. Včasih so se vgrajevale izkjučno talilne varovalke, ki so narejene iz keramičnega ohišja valjaste oblike in imajo v notrajosti tanko žičko. Ta se je pri višji jakosti toka, kot je dovoljeno, stalila in prekinila električni tok. Danes pa se vgrajuje predvsem avtomatske varovalke Eti, ki se pri dlje trajajoči preobremenitvi zaradi postopnega segrevanja bimetala, po kateri teče tok, izklopi. V primeru kratkega stiku pa se aktivira elektromagnet, ki pretok toka prekine v trenutku. V tem primeru je za ponovni vklop potrebno samo prestaviti stikalo, ki je nameščeno na varovalkino ohišje.

Nudimo vam varovalke Eti in drug elektro material

Med ponudbo, ki jo nudimo v našem podjetju, je:

To je širša slika ponudbe, medtem ko znotraj kategorije najcenejši elektromaterial nudimo številne artikle. Med njimi je denimo varovalka Etimat 6, ki ima nazivno karakteristično zmogljivost 6A in omogoča odlično zaščito priključnih sponk. Te avtomatske varovalke omogočajo prigraditev pomožnih elementov, kot so: stikala, sprožnik na delovni tok in podnapetostni sprožnik. Poleg tega imajo tudi možnost plombiranja. Varovalka Etimat 6 je odlična izbira, saj je poleg vseh naštetih prednosti ugodna in omogoča enostaven način pritrjevanja na nosilno letev.

EVJ | Varovalke preprečijo nevarnost požara zaradi kratkega stika - povezave do naše spletne strani: