Pošlji povpraševanje

Drva – kakovosten energent po ugodni ceni

Drva so ena najbolj priljubljenih načinov ogrevanja prostorov, saj imajo odlično kurilno vrednost, na voljo so po ugodni ceni, obenem pa so ekološki energent, s katerim pripomoremo k ohranjanju okolja v katerem živimo. Na drva so kurili že naši pradedki in dedki, saj je bilo takrat to najbolj razširjeno kurivo, kasneje pa so se začela pojavljati različna kurilna olja, ki so prevzela primat na trgu ogrevanja, ki pa se počasi spet vrača v normalno. V podjetju EVJ vam zagotavljamo različna kuriva od biomase, kamor spadajo peleti, briketi in sekanci ter kakovostna bukova drva, katerim je skupno, da so narejeni iz ekološkega materiala – lesa, ki je obnovljiv vir, obenem pa pri izgorevanju v zrak ne spušča nevarnih snovi. Prepričani smo, da boste z našimi kakovostnimi drvi za kamin dobili tople in prijetne prostore, kjer boste z veseljem preživljali prosti čas z vašimi najdražjimi.

več o drvih za kamin

Drva zagotavljajo tople prostore in prijetno bivanje

Les je material, ki omogoča izjemno dobro gorljivost, obenem pa je izjemno poceni, tako da se vse več ljudi ponovno vrača k ogrevanju na drva, kot so to počeli v preteklosti. Tradicionalno kurivo za centralno ogrevanje hiše na drva so lesena polena, ki so razžagani in razcepljeni kosi lesa, ki so po navadi dolgi do 50 cm, dobimo pa jih iz okroglega lesa, ki je slabše kakovosti in ni primeren za končne izdelke ali pa iz predhodno izdelanih metrskih okroglic. Za kurjenje ni primeren vsak les, zato je nujno, da izberete trd les, ki bo zagotavljal dobro gorljivost – bukev, gaber ali hrast, saj boste le tako dobili tople prostore in zagotovili prijetno gibanje vam, vašim najdražjim in prijateljem, ki bodo prišli na obisk. V kolikor želite kuriti na drva je idealna rešitev centralna peč na trda goriva, ki lahko kot kurivo uporablja tudi brikete, pelete ali lesne sekance.

Naklana drva

Drva – suha ali polsuha za ogrevanje prostorov

Slovenija je država, ki ima ogromno gozda, zato ne preseneča, da so drva in biomasa izjemno priljubljeno kurivo, obenem pa gre še vedno za najcenejši energent, saj je v primerjavi s kurilnimi olji izjemno poceni, kar pomeni, da boste privarčevali ogromno denarja. Kakovostna drva so najboljša rešitev za ogrevanje doma, še posebej, če imate v lasti gozd, drugače pa jih lahko odkupite po ugodni ceni in si zagotovite kurivo, ki bo omogočilo topel in prijeten dom. Poznamo različne vrst drv od polsuhih do suhih drv, ki zagotavljajo izjemno gorljivost, saj so dobro posušeni, obenem pa je pomembno, da pri izgorevanju v okolje ne izpuščajo nevarnih snovi, tako da s tem pripomore k okolju v katerem živite. Skrb za naravo je v današnjem času izjemno pomembna, zato je nujno, da se tega zavedate in poizkušate ravnati ekološko. Poglejte našo ponudbo na spletni strani in si zagotovite kakovostna polsuha ali suha bukova drva.

Naročite bukova drva zdaj

Bukova drva po ugodni ceni

Les je odlična rešitev za kakovostno kurivo, vendar je pomembno vedeti, da nima vsak les enakih lastnosti, tako da je za ogrevanje z drvi pomembno izbrati trd les. Ena najboljših vrst lesa je bukev, zato so bukova drva najbolj prodajan energent, ki zagotavlja kakovostno gorljivost, kar pomeni, da boste imeli tople prostore in prijeten dom. Bukova drva so v našem podjetju na voljo po resnično ugodni ceni, obenem pa jih lahko naročite in pridete iskat takoj ali pa se odločite, da vam jih dostavimo mi. Prepričani smo, da boste z našimi bukovimi drvi izjemno zadovoljni. Nudimo vam kakovostna drva za kamin ali peči, izbirate pa lahko med suhimi bukovimi drvi in polsuhimi. Mi smo pravi naslov za nakup drv za ogrevanje in različnih peči in kotlov.

Bukov gozd