Pošlji povpraševanje

Poraba peletov na dan - ali s kurjavo na pelete prihranimo?Poraba peletov na dan


Poraba peletov na dan je odvisna od številnih dejavnikov. Eden izmed njih je tudi število hladnih dni v kurilnem obdobju, pozabiti pa ne smemo niti na kvaliteto samih peletov. Dejstvo je, da so cene peletov različnih ponudnikov približno enake, obstaja pa ogromna razlika v kvaliteti biomase. Pri odločanju o najprimernejšem ponudniku je pametno pridobiti mnenja drugih strank, ki nam lahko olajšajo odločitev. V podjetju EVJ vam nudimo kakovostne pelete za kurjavo po ugodni ceni, s katerimi so naše stranke več kot zadovoljne. Cene peletov lahko preverite na naši spletni strani, za dodatne informacije o prihranku s kurjavo na pelete pa smo vam vedno na voljo. Z veseljem bomo za vas poiskali tudi informacije o porabi peletov na dan.


Kurjava na pelete


Kurjava na pelete v primerjavi z ostalimi načini ogrevanja nudi precejšen prihranek. Poleg tega je tudi prijaznejša do okolja. Najpogosteje uporabljeni peleti so smrekovi peleti, saj je znano, da so peleti iglavcev primernejši za ogrevanje prostorov. Poraba peletov na dan je odvisna tudi od kakovosti izbranih peletov, zato je pomembno, da med vsemi ponudniki najdemo takšnega, ki ponuja kakovostne pelete. V podjetju EVJ vam nudimo kakovostne pelete,s katerimi boste v kurili sezoni zagotovo prihranili. Iščete smrekove pelete najceneje? V tem primeru vas vabimo k ogledu naše spletne strani, kjer boste našli tudi cene peletov. Pri nas ste vedno dobrodošli!


Poraba peletov na dansmrekovi peleti najceneje


Poraba peletov na dan je odvisna tudi od peči, zato izberite takšno, ki bo prispevala k prihranku v kurilni sezoni. V podjetju EVJ so vam na voljo tudi peči, zato nikar ne spreglejte pestre ponudbe, ki smo jo pripravili za vas. Kurjava na pelete lahko omogoči velik prihranek tudi vam! Kontaktirajte nas in preverite, kakšna je poraba peletov na dan. Vedno smo vam pripravljeni svetovati!

Nakup toplotne črpalke: www.vsi.si/elektroprom/nakup-toplotne-crpalke

SMREKOVI PELETI

BUKOVA DRVA