Pošlji povpraševanje

Namestitev električne polnilnice je hitra in mogoča skorajda povsod

V sodobnem času, se vse države tega sveta trudijo zmanjšati izpuste ogljikovega dioksida v naravo, saj jo želijo ohraniti tudi za rodove, ki še prihajajo. Na vseh področjih življenja in bivanja, industrije ter drugih dejavnosti, je človeštvo usmerjeno v ustvarjanje, za naravo manj ali nič škodljivih inovacij (delovnih strojev, aparatov, avtomobilov…), ki bi delovale s pomočjo zelene energije ter tako ustvarjale čim manj brazgotin materi naravi. Tudi avtomobilska industrija deluje v to smer, saj se vsi največji proizvajalci avtomobilov usmerjajo v izdelavo električnih vozil, ta pa seveda potrebujejo električne polnilnice oz. polnilne postaje.

Lastne polnilnice za električna vozila je mogoče enostavno vgraditi pred domačo hišo, v garaži ali celo pred stanovanjskim blokom, saj so zelo priljubljene kljub razširjenosti javnih elektro polnilnic. Nudijo namreč hitro, praktično in brezskrbno polnjenje, ki je na moč udobno, če to lahko storite kar doma. Ko se vrnete iz službe, svoj električni avtomobil preprosto priklopite na polnilnico in si privoščite kosilo ter mirno popoldne brez skrbi. Ker je električnih avtomobilov tudi na slovenskih cestah vse več, se je povpraševanje po električnih polnilnicah precej povečalo. Posledično je narasla tudi ponudba, zato velja malce raziskati tržišče pred dokončno odločitvijo o nakupu. Žal so se na trgu pojavile polnilne postaje slabše kakovosti, zato bodite pozorni in izberite model poznanega proizvajalca in ponudnika, na katerega se lahko vedno tudi kasneje obrnete če nastopijo kakršnekoli težave.

Napolnite svoje vozilo na domači električni polnilnici

Kvalitetne polnilne postaje delujejo hitro, dobro in so neuničljive

Če ste si kupili električno vozilo, ali o nakupu še premišljujete, boste slej ko prej razmišljali tudi o električni polnilnici, saj vam bo ta prihranila ogromno časa in ne nazadnje tudi stroškov. Še posebej za podjetja z velikim avto parkom, je priporočljiv nakup lastnih polnilnih postaj, da se bodo baterije avtomobilov polnile čez noč, zaposleni pa bodo takoj zjutraj lahko začeli z delom ter ne bodo izgubljali časa z iskanjem proste polnilnice za električna vozila po mestu.

O domačem polnjenju zelo hitro začne razmišljati vsakdo, ki se za nakup električnega vozila odloči, še posebej ko se ti prepričajo, kako enostavno je z njimi rokovati. Polnilnice električnih avtomobilov je mogoče upravljati preko mobilne ali spletne aplikacije, so estetskega videza, enostavne za vgradnjo ter zavarovane pred krajo. Ker se na trgu še ne pojavljajo dolgo časa, so polnilne postaje širšim množicam razmeroma tuje, zato v podjetju EVJ Elektroprom ljudem nudimo tudi strokovno svetovanje ter podrobne razlage o posameznih tipih elektro polnilnic, o njihovi vključitvi v omrežje, o varnosti, nadzoru in o sami uporabi. Pokličite nas za dodatne informacije, radi se vam bomo posvetili.

UPRAVLJANJE ELEKTRIČNIH POLNILNIC