Peleti so kakovostna in ugodna kurjava

Peleti so odlična rešitev za ogrevanje vašega doma, saj so narejeni izključno iz lesa, kar pomeni, da so pridobljeni iz okolju prijaznih in obnovljivih virov, obenem pa ob izgorevanju v zrak ne spuščajo škodljivih snovi, tako da ob kurjenju s peleti resnično prispevate k bolj čistemu okolju. Peleti so ena najdmodernejših oblik ogrevanja in vse več ljudi prepoznava prednosti ogrevanja na pelete, zato so izredno priljubljeni in prisotni v številnih hišah. V našem podjetju se zavedamo, da je kakovost izjemno pomembna, zato nudimo le najbolj kakovostne lesne pelete po ugodni ceni, ki vam bodo zagotovili topel dom, kjer boste z veseljem preživljali čas z vašimi najdražjimi v mrzlih zimskih mesecih, saj boste imeli tople prostore, ki vam bodo omogočili udobno gibanje. Ogrevanje vašega doma še nikoli ni bilo tako enostavno in poceni kot z našimi peleti EVJ.

Poceni lesni peleti

Peleti so narejeni iz smrekovega lesa

Ogrevanje je izjemno pomembno predvsem v zimskih mesecih, ko se temperature spustijo pod ničlo in je nujno, da se lahko pred mrazom zatečemo v topel dom, kjer lahko preživljamo prosti čas s svojimi najdražjimi ali opravljamo delo od doma. Poznamo več različnih možnosti za ogrevanje, od kurilnega olja do peletov, odvisno od vaših želja in potreb, a poudarimo lahko, da gre pri peletih za resnično ugodno rešitev, ki bo poskrbela za kakovostno ogrete prostore po ugodni ceni. Peleti v podjetju EVJ so narejeni izključno iz 100% smrekovega lesa, brez kakršnihkoli dodanih primesi, tako da zagotavljajo kakovostno kurjenje. V kolikor želite več informacij o lesnih peletih EVJ smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po elektronski pošti, kjer vam odgovorimo na vaša vprašanja in vam svetujemo o uporabi. Prepričani smo, da bo kurjenje na pelete poskrbelo za tople prostore, kjer se boste z veseljem zadrževali.

Več o lesnih peletih

Peleti EVJ spadajo v kakovostni razred 1

Peleti EVJ so pridobljeni iz okolju prijaznih virov, kar pomeni, da ob uporabi naših peletov poskrbite tudi za okolje, v katerem živimo. Peleti smreka so narejeni iz 100% smrekovega lesa, ki je predhodno primerno posušen, kar zagotavlja boljše izgorevanje. Peleti so kakovostnega razreda 1 ter imajo FSC certfikat, kar jih uvršča v sam vrh kakovosti. Karakteristike lesnih peletov EVJ so: dolžina 10-30 mm, debelina 6-8 mm, vsebnost vode je manjša od 10%, vsebnost pepela je manjša od 0,7%, dosežejo pa kurilno vrednost do 17,1 MJ/Kg. Kakovostni peleti bodo poskrbeli za izjemno gorljivost in tople prostore, ki bodo zagotoviili prijetno in udobno bivanje vam in vašim najdražjim. Peleti v naši ponudbi so izjemno gosti in vsebujejo malo vlage ter so primerne za peči in kotle na pelete oziroma za kombinirane peči na pelete in drva, ki pa morajo imeti nameščen poseben gorilec na pelete.

Smrekovi peleti

Lesni peleti za tople prostore v zimskih mesecih

Lesni peleti so kakovostna in moderna oblika ogrevanja, obenem pa cenovno izjemno ugodna, predvsem v primerjavi s kurilnim oljem, ki je bil v preteklosti veliko uporabljen. Izračunano je namreč, da 2 kg peletov odgovarja kurilni vrednosti 1 l kurilnega olja, kar pomeni, da se vam veliko bolj izplača kurjenje na pelete. Peleti smreka so narejeni s procesom peletiranja, kar pomeni, da so izdelani in oblikovani z mehanskim stiskanjem, ki pretvori les v valjčke premera 6-8 mm. Peleti EVJ so izjemno kakovostna kurjava in verjamemo, da se boste pridružili našim zadovoljnim strankam, ki uživajo v toplih prostorih. Mi smo pravi naslov za prodajo peletov in zagotavljamo vam, da boste z ogrevanjem na pelete privarčevali denar ter imeli kakovostno ogrevanje. Za več informacij na kontaktirajte.

Več o prodaji peletov