Zastirka iz slame proti pleveluZastirka proti plevelu ščiti pred številnimi škodljivimi dejavniki


Zastirka proti plevelu je naravni material, ki ga polagamo na tla okrog rastlin, da preprečimo rast plevela in drugega neželenega rastlinja. Zastirka na vrtu prav tako pomaga pri zadrževanju vlage v tleh, hkrati pa ščiti tla pred močnimi nalivi, ki bi tla zbila.


Zastirke na vrtu ne polagamo, dokler ne odpravimo težav z voluharji


Zastirke proti plevelu polagamo na okopana tla, ki smo jih pred polaganjem zastirke očistili plevela. V kolikor imamo težave s krti oz. voluharji, polaganje zastirke ni priporočljivo, saj se lahko omenjene živali pod njo še bolj razmnožijo in nam tako povzročijo še več škode.


Poznamo več vrst zastirke proti plevelu


Najpogostejše in tudi najcenejše lesene zastirke na vrtu se kupujejo v obliki sekanega lubja. Seveda pa vam pri nas ponujamo tudi druge vrste zastirk. Odločite se lahko za nakup zastirke iz slame ali za nakup zastirke iz bambusa, ponujamo pa vam tudi lesene zastirke.

lesena zastirka na vrtu


Oglejte si našo spletno stran in se odločite za pravo zastirko za na vrt


Odločitev za zastirko na vrtu je pametna, saj bomo z njeno pomočjo vrtno površino ohranili brez škodljivega plevela. Oglejte si našo spletno stran in se podučite o različnih zastirkah proti plevelu, ki vam jih ponujamo. Na spletni strani si lahko preberete tudi več o zastirki iz slame in o zastirki iz bambusa, ki sta izredno učinkoviti in tudi estetski.

OBIŠČITE TUDI NAŠO ELEKTRO TRGOVINO


O leseni zastirki proti plevelu za vrt nas lahko povprašate tudi po telefonu


V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate po telefonu ali pa nas o zastirkah na vrtu povprašate po e-pošti. Odgovorili vam bomo hitro ter vam tako pomagali do pravilne odločitve pri nakupu zastirke proti plevelu.