Klinasti jermeni prenašajo moč

 

Klinasti jermeni so ena izmed dveh vrst jermenov, saj poznamo zobate in klinaste. Avto ima klinaste jermene, ki imajo eno osnovno funkcijo. Pri njih gre za prenašanje vrtljajev iz pogonske oziroma gonilne jermenice na gnano jermenico. Pomembno je, da jermen pravilno prenaša moč. Naša trgovina vam ponuja veliko izbiro izdelkov, med drugim so naprodaj tudi klinasti jermeni. Na voljo so vam številni klinasti jermeni dimenzije, ki jo potrebujete, da boste tako našli pravi izdelek za vaš avto. Izberite svoje klinaste jermene. Cena je pri vseh naših izdelkih nizka, klinaste jermene dimenzije 10 X 825mm lahko dobite že za 2,30 €.

 

Več v našu spletni trgovini evj-center.si.

 

Klinasti jermeniKlinasti jermeni - dimenzije po želji

 

Klinasti jermeni morajo učinkovito delovati v različnih pogojih. Delujejo na preprost način, poleg tega pa njihovo vzdrževanje ni težko, saj ne potrebujejo rednega mazanja. Značilen je tudi dokaj visok izkoristek klinastih jermenov, cena pa običajno ni visoka. Lahko rečemo, da so vsestransko uporabni, saj se klinasti jermeni dimenzije, ki je večja ali manjša, lahko uporabljajo na različnih področjih. Kot smo že omenili, lahko v naši trgovini najdete tiste, ki jih običajno najbolj potrebujete, in sicer si lahko izberete vašemu vozilu ustrezajoči klinasti jermen. Avto bo nato deloval brezhibno. Seveda pa si lahko izberete klinasti jermen, cena katerega vam bo najbolj ustrezala. Na voljo je velika paleta jermenov.

 

JERMENA VSEH VRST

 

Klinasti jermeni – dimenzije za vaš avto

 

Pomembno je, da si zapomnite, da so jermeni deli, ki se obrabijo in jih je treba nato zamenjati, saj lahko sicer poškodujete motor svojega vozila. Ko potrebujete novega, pa se le obrnite na našo trgovino in si izberite klinaste jermene, ki vam bodo ustrezale. Vabljeni torej k obisku naše spletne strani, kjer si lahko ogledate vso široko ponudbo izdelkov. Tako si lahko izberete ustrezen klinasti jermen, cena pa zagotovo ne bo previsoka za vaš žep.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EVJ Elektroprom d.o.o.
Naslov
Loke pri Zagorju 22
1412 Kisovec
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
+386 3 56 57 150
Seznam fraz
Klinasti jermeni, Klinasti jermen dimenzije, Klinasti jermen cena
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA