Pošlji povpraševanje

Domača polnilnica za avto zagotavlja celovitev rešitev polnjenja

Domača polnilnica za avto je odlična rešitev, v kolikor želite opraviti polnjenje vašega jeklena konjička doma, takrat ko počivate, delate nekaj drugega ali pa spite, obenem pa je izjemno ugodna stvar za vas in vaše vozilo. V zadnjem času je na cesti vse bolj opazen porast električnih vozil, ki imajo v primerjavi z vožnjo na druga goriva številne prednosti, najnovejša pa je ta, da jih lahko polnimo kar v lastnem domu. Domača polnilna postaja zagotavlja celovito rešitev polnjenja doma ali v službi, ponuja rešitev za vsakega uporabnika, odlikuje pa jo tudi visoka kakovost, eleganten videz in kar je najpomembneje, enostavnost uporabe in namestitve, kar pomeni, da jo resnično lahko uporablja vsak. Prepričani smo, da boste nad našimi domačimi polnilnicami za avto navdušeni in vam bomo privarčevali tako čas kot denar, obenem pa vam bomo zagotovili brezskrbno uživanje prostega časa.

Električna polnilna postajaElektrična polnilna postaja

Domača polnilnica za avto zagotavlja varno polnjenje

Kot že ime pove, električna vozila polnimo na elektriko, lahko tudi na navadni domači vtičnici, a je pomembno vedeti, da takšne vtičnice niso zasnovane za velike trajne obremenitve, zato je veliko boljša rešitev domača polnilnica za avto. Hišna polnilna postaja ima vgrajene zaščite proti pregrevanju in morebitnim okvaram, tako da ste lahko ob polnjenju popolnoma mirni in lahko brez skrbi zaspite ali se posvetite drugim opravilom. Hitre polnilne postaje poleg varnega polnjenja zagotavljajo tudi preprosto uporabo in učinkovito integracijo sončne elektrarne, obenem pa imajo zraven dodaten kabel, ki olajša polnjenje ter omogoča identifikacijo osebe ki polni, kar je priročno predvsem v večstanovanjskih hišah ali blokih, saj lahko tako preko postaje polnite le vi.

Domačo polnilno postajo lahko nadzorujemo preko mobilnega telefona

V podjetju Elektroprom imamo na voljo kakovostne domače polnilne postaje JuiceBox Pro 32, ki so opremljene z napajalnim vtičem tipa 2 in imajo tako varnostne kot pametne funkcije za polnjenje, tako da je polnjenje resnično enostavno. Nadzor polnjenja je za uporabnike mogoč preko mobilnega telefona s pomočjo brezplačne aplikacije za pametne telefone, tako da lahko v vsakem trenutku vidite, kako poteka polnjenje. Domača polnilnica za avto JuiceBox omogoča pregled zgodovine polnjenja in enostavno uporabo, obenem pa je narejena iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo varnost in trajnost ter je lepega zunanjega videza. Verjamemo, da je prihodnost vožnje z avtomobili električna in prepričani smo, da boste s pomočjo hišne polnilne postaje zagotovili sebi in svojim najdražjim kakovostno poljenje in prihranek pri porabljenem času.

Izdelki in storitve podjetja EVJ Elektroprom