Pošlji povpraševanje

Električno ogrevanje hiš in stanovanj

Danes, v času tehnologij, je električna energija najbolj dragocena, zato ker je njena uporaba vsestranska. Elektrotehnične naprave so v zadnjih letih tako napredovale, da komaj najdemo primerjave z drugim funkcionalno popolnim področjem. Na tem področju je bil narejen zelo velik napredek saj so tehnologije, kot je npr. krmiljenje naprav z računalniki in procesno avtomatiko, zelo napredovale, kar zaznamuje tudi enostavnejše in učinkovitejše ogrevanje na elektriko.

El. radiatorjiElektrično ogrevanje še vedno predstavlja enega najugodnejših, varnih in udobnih sistemov ogrevanja in je primeren za vse, ki niso pripravljeni veliko vlagati v izgradnjo ali obnovitev celega ogrevalnega sistema. Z električnim ogrevanjem hiše ali stanovanja lahko prihranite tako pri investiciji kot pri nadaljnem električnem ogrevanju.

Ogrevanje na elektriko je uporabno za zunanjo in notranjo ogrevanje in se uporablja za:

  • ogrevanje zunanjih površin (stopnice, dovozi, klančine, ogrevanje žlebov, raznih cevovodov)
  • ogrevanje notranjih površin: (talno, stensko in stropno ogrevanje)

VEČ O ELEKTRIČNEM OGREVANJU

Talno električno ogrevanje

el. talno ogrevanjeTalna ogrevanja spadajo med nizko temperaturna ogrevanja, kjer naj temperatura tal ne bi presegla 28°C. Izvedba takšnih sistemov je lahko v mokri izvedbi (kopalnica, kuhinja) ali suhi (pod lamint v sobe, hodnik). Pri ogrevanju z ogrevalnimi ploščami so uresničena vsa tehnična in praktična spoznanja. Ta sistem električnega ogrevanja se ne more primerjati z nobenim načinom ogrevanja na elektriko in je najbolj izpopoljen med enakimi sistemi. Vklop in izklop ogrevalnih plošč in temperatura v prostoru se nastavi s sobnim termostatom.

Se zanimate za električno ogrevanje? Pokličite nas, saj smo prepričani, da bomo skupaj poiskali najboljšo rešitev.