Pošlji povpraševanje

Beltop barve - dolgotrajna zaščita in čudovit končni izgled lesa


Beltop barve so namenjene zaščiti in dekoraciji lesa, ki je zunaj izpostavljen najrazličnejšim vremenskim pojavom. Barva Belinka Beltop predstavlja najboljšo zaščito lesa. Beltop je na voljo v več kot desetih barvnih odtenkih, hkrati pa bo Beltop les preventivno zaščitil tudi pred škodljivci in mehanskimi vplivi. Izberite ustrezno zaščito lesa - Beltop Belinka!

LEPILA MEKOL


Naj bo v vašem domu zaščita lesa najboljša, izberite Beltop barve


Beltop barve so pravzaprav izjemno obstojna debeloslojna lazura, ki poskrbi, da lesu tudi najzahtevnejši vremenski pogoji, dolgo ne bodo prišli do živega. Beltop barve so primerne za okna, vrata in ostale lesene elemente iz mehkega ali trdega lesa, ki bodo površini vdahnile tudi sijajnejši končni videz. Zaradi prisotnosti UV filtra Beltop barve predstavljajo še trajnejšo zaščito pred propadanjem. Zaščita lesa z Beltop lazuro bo optimalna, medtem ko bo plemenita struktura lesa poudarjena, njegov izgled pa dolgo prijeten in nenačet. Se že sprašujete, kje kupiti Beltop? Belinka izdelke (Beltop barve, Belinka Belton, kit za les ipd.) najdete med bogato založenimi policam trgovine EVJ Eleketropom. Preverite našo ponudbo, med katero boste našli tudi Beltop (5l ali manj), cena izdelka je odvisna od količine, ki jo naročite. Odločite s se lahko med 17 standardnimi barvnimi toni, tako bo zaščita lesa resnično optimalna. Beltop beli, rumeni, zeleni, hrast, oreh in še več barvnih odtenkov najdete tudi na naši spletni strani, poleg ostalih kakovostnih premazov, mas in drugega podobnega materiala.

belinka beltop barvevrste barv belinka
Vse kar potrebujejo domači ali profesionalni mojstri na enem mestu


V naši ponudbi tako na spletu kot na policah najdete katero koli barvo Belinka (Beltop beli, rdeč, mahagonij, brezbarvni ...). Če ne veste, kjer kupiti Beltop se obrnite na nas. Izbirajte med pestro ponudbo barv, lepil, pa tudi elektro materialom, avto opremo, čistili in belo tehniko ... Zaščita lesa Beltop (0,75 l, 2 l ali 5 l, cena je navedena ob izbranemu izdelku), kakor tudi ostali izdelki iz naše ponudbi so dobavljivi takoj oz. v najkrajšem možnem času.

NUDIJO TUDI VARNOSTNA STIKALA