Ogrevanje na pelete zagotavlja varčevanje pri mesečnih stroških

Ogrevanje na pelete je ena najmodernejših oblik ogrevanja in obenem tudi izjemno priljubljena, saj vse več oseb prepoznava številne prednosti, ki jih zagotavlja ogrevanje na pelete. Peleti so standardizirana oblika lesne biomase, kar pomeni da gre za popolnoma naraven energent, brez dodanih primesi, ki ga lahko uporabljamo brez skrbi, saj so peleti popolnoma neškodljivi za okolje, ob izgorevanju namreč v okolje na izpuščajo škodljivih snovi. V primerjavi s kurilnimi olji in podobnimi kurilnimi sredstvi so tako veliko bolj prijazni do okolja v katerem živimo, kar je v današnjem svetu izjemno pomembno, še bolj pa vas bo prepričalo dejstvo, da gre pri peletih za najcenejšo obliko ogrevanja, s katero boste privarčevali pri mesečnih stroških ogrevanja. Prepričani smo, da vas bo ogrevanje s peleti navdušilo in se boste pridružili našim zadovoljnim strankam, ki se že ogrevajo s pomočjo peletov.

Peleti

Ogrevanje na pelete je kakovostno in okolju prijazno

Ogrevanje na pelete je sedanjost in prihodnost ogrevanja pri nas, saj je Slovenija država, ki ima ogromne površine gozdov, zato je lesne biomase na pretek in je na voljo po izjemno ugodni ceni. Peleti v našem podjetju EVJ so pridobljeni iz okolju prijaznih in obnovljivih virov, narejeni so popolnoma iz smrekovega lesa, ki je bil predhodno dobro posušen in omogoča izjemno dobro gorljivost. Ponosni smo, da se naši peleti odlikujejo s kakovostnim razredom 1, saj se zavedamo, da je kakovost izjemno pomembna, obenem pa imamo tudi vse potrebne certifikate in oznake, ki potrjujejo, da spadajo naši peleti v sam vrh. Prodaja peletov v podjetju EVJ je trenutno v velikem vzponu, vse več ljudi se odloča za nakup peletov, ki jim na kakovosten način pomagajo, da imajo v hladnih zimskih mesecih tople prostore, kjer lahko preživljajo čas s svojimi najdražjimi ali izkoristijo čas za oddih od prehitrega tempa.

Smrekovi peleti

Ogrevanje na pelete in ostalo lesno biomaso

Ogrevanje na pelete je izjemno kakovostno in enostavno, ni pa to edini način ogrevanja z lesno biomaso pri nas. V kolikor želite, lahko pri nas izbirate tudi med ogrevanjem na sekance in ogrevanjem na drva, ki sta enako kot ogrevanje s peleti naraven in ekološki način, saj so energenti narejeni popolnoma iz lesa. Sekanci so kosi sesekljanega lesa, ki so različnih velikosti ter debelin in jih dobimo iz drobnega lesa ali lesa slabše kvalitete ter lesnih ostankov, primerni pa so predvsem za večje objekte kot so šole, vrtci in večstanovanjski objekti. Ogrevanje na sekance je cenovno izjemno ugoden način ogrevanja, prav tako kot ogrevanje na drva, ki je bolj klasičen način in predvsem bolj poznan, saj ga uporablja več ljudi. Ne glede na to, katero ogrevanje na lesno biomaso boste izbrali, smo prepričani, da boste izjemno zadovoljni, saj zagotavlja kakovost, ekološki način ogrevanja in predvsem izjemno ugodno ceno.

Prodaja peletov po ugodni ceni

V podjetju EVJ se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato želimo zagotavljati le kakovostne produkte, ki so na voljo po strankam čimbolj prijazni ceni. Nudimo vam prodajo peletov, kakovostnih naravnih in ekoloških energentov, ki so primerni za ogrevanje na peči in kotle na pelete ter za kombinirane peči, ki imajo za namen ogrevanja na pelete posebej nameščen gorilec. Peleti so izjemno kakovostno kurivo, obenem pa gre za izjemno cenovno ugodno stvar, s katero boste mesečno privarčevali pri stroških, pomembno pa je tudi, da gre za ekološki način ogrevanja, kjer v zrak ob izgorevanju ne izpuščamo škodljivih stvari in s tem pomagamo okolju. Peleti so narejeni iz lesa, ki je obnovljiv vir in zagotavlja odlično ogrevanje ter tople in udobne prostore za vas in vaše najdražje. Prepričani smo, da boste nad ogrevanjem na pelete navdušeni.

Več o ogrevanju na sekance