Ceresit plesen EVJCERESIT - 110 LET IZKUŠENJ

Ceresit je ena izmed Henklovih blagovnih znamk, ki se ukvarja s proizvajanjem izdelkov in tehnologij, ki se uporabljajo v gradbeništvu. Ceresit izdeluje izdelke in razvija tehnologije za polaganje keramičnih ploščic, fasade in sisteme za toplotno izolacijo, sisteme hidroizolacij, izdelujejo tudi izdelke za hitra popravila in mase za zatesnjevanje.
Ker se Ceresit s proizvodnjo omenjenih izdelkov ukvarjajo že več kot 100 let, se lahko pohvali z visoko kvaliteto produktov, za katero je bilo potrebnih vrsto let izkušenj in razvoja. Blagovna znamka Ceresit se je naučila zmeraj ugoditi kupcu, hkrati pa poiskati odlično rešitev za gradbeni problem.

CERESIT STOP AERO 360


CERESIT STOP PLESEN

Ceresit stop plesen učinkovito odstranjuje različne vrste plesni, gobe in bakterije. Izdelek je primeren za beton, silikon, ploščice in ostale površine. Ceresit stop plesen je pravzaprav odstranjevalec madežev in sprej za čiščenje, ki hkrati predstavlja tudi dezinfekcijsko sredstvo in sredstvo za odstranjevanje plesni.

KLIMATSKE NAPRAVE V PODJETJU EVJ


KAKO CERESIT STOP PLESEN UPORABITI?

Ceresit stop plesen uporabimo tako, da ga razpršimo na željeno površino in pustimo nekaj časa, da deluje - navadno je dovolj, če ga pustimo delovati med 5 in 10 minutami. Po pretečenem času čistilo enostavno obrišemo s krpo ali s ščetko. Če je potrebno, postopek ponovimo. Čistilo je zelo primerno za čiščenje in odstranjevanje plesni iz stikov ploščic v kopalnici, na bazenu ali v kuhinji. Ceresit proti plesni se lahko tako uporablja znotraj in zunaj.
V naši trgovini pa vam ponujamo tudi izdelek Ceresit stop vlaga - cena. Gre za izdelek, ki služi zatesnjevanju različnih spojev. Cena Ceresita stop vlaga je ugodna, izdelek pa je zelo kvaliteten.
Obiščite nas v prodajalni ali pa si našo ponudbo oglejte v spletni trgovini in naročite izdelek, ki vam najbolj odgovarja. V primeru vprašanj smo vam na voljo po telefonu ali po e-pošti, lahko pa nas tudi obšičete in se z našimi prodajalci pogovorite v živo. Z veseljem vam bomo pomagali.

Pri nas lahko kupite tudi vse za beljenje doma: jupol barve, jubolin izravnalno maso itd. V ponudbi pa imamo tudi klimatske naprave.

Gradite hišo? Oglejte si ponudbo elektromateriala, elektrostikal in tudi cene.