Lesni peleti iz smreke so kakovostni in učinkoviti in sedaj v akciji

Lesni peleti se v zadnjem času vse bolj uveljavljajo kot sodobno, čisto, udobno in enostavno gorivo, kar je pomembno predvsem z vidika okolja oziroma varovanja okolja. Zaradi svoje vsestranskosti in enostavnosti, predvsem pa zaradi učinkovitosti, se lahko postavijo ob bok plinu ali kurilnemu olju. V primerjavi z njimi pa so peleti cenovno bolj ugodni, energetsko pa zelo učinkoviti. Kurjenje na lesne pelete je okolju in uporabniku prijazno, stroški pa so v primerjavi z ostalimi energenti nižji. Lesni peleti smreka slovijo po svoji kakovosti in takšne boste našli v naši ponudbi. Prodaja lesnih peletov je pri nas ugodna, akcija pa je odlična priložnost, da za isto ceno dobite še več. Preverite našo ponudbo na spletni strani ali pa nas obiščite v našem centru, kjer vam bomo predstavili ponudbo. 

PRODAJA LESNIH PELETOV V SPLETNI TRGOVINI

Kaj so lesni peleti?

Lesni peleti so izdelani iz suhega odpadnega lesa, ki nastane pri sekanju gozdov in obdelavi lesnih izdelkov kot stranski produkt. Pravzaprav so peleti izdelani iz čiste in suhe žagovine ali skobljancev, ne vsebujejo nobenih dodatkov. Lesni peleti iz naše ponudbe so oblikovani z mehanskim stiskanjem debeline od 4 do 10 mm in dolžine od 10 do 15 mm. Zapakirani so v priročne vrečke po 15 kilogramov, na voljo pa so tudi v jumbo vrečah ali v razsutem stanju. Pri nakupu peletov je potrebno veliko pozornost nameniti kakovosti. Najbolj kvalitetni peleti so narejeni iz stisnjenega suhega in mletega lesa listavcev ali iglavcev, med najboljše pa sodijo lesni peleti smreka. Najbolj kakovostni lesni peleti, kakršni so v naši ponudbi, so narejeni iz 100 % lesa, brez kemičnih aditivov, lubje ali drugih materialov. Kakovost se dokazuje tako, da dosegajo visoko kurilno vrednost, z nizkimi vrednostmi ostanka pepela in vlage. 

kakovostni lesni peleti

Prednosti lesnih peletov

Kot smo že omenili, so peleti izredno priljubljen energent za kurjavo, saj imajo zelo dober energetski izkoristek, hkrati pa so okolju prijazni, saj ne proizvajajo veliko toplogrednih plinov, kot je to pri nafti. Imajo veliko prednosti, med drugim visoko kalorično vrednost, majhno vsebnost nafte, ne vsebujejo lepil in ostalih aditivov, primerni so tudi za kaminske peči itd. Pri odločitvi za kurjavo na pelete igra veliko vlogo tudi cena, ki je v primerjavi z, na primer, nafto, kurilnim oljem ali plinom, veliko bolj ugodna, saj je cena peletov konstantna, medtem ko cene ostalih energentov na svetovnem trgu neprestano nihajo. Akcija je odlična priložnost, da za svoj denar dobite več. Preverite aktualne akcije lesnih peletov na naši spletni strani ali pa nas obiščite v prodajnem centru. 

Prodaja kakovostnih lesnih peletov

Na trgu je kar nekaj ponudnikov lesnih peletov, ki ponujajo kakovost za nizko ceno, pelete v akciji ipd. Pri izbiri bodite pozorni predvsem na kvaliteto. Mi se ukvarjamo s prodajo lesnih peletov, izdelanih iz lesa smreke, ki nudijo visok izkoristek pri izgorevanju. Na splošno velja, da je cena peletov odvisna od kvalitete. Pri nas pa smo ugodno ceno združili s kakovostjo. Naši peleti so narejeni izključno iz lesa in nimajo dodatnih primesi. 

lesni peleti smreka v akciji

Najboljši peleti na trgu tudi v akciji

Lesni peleti iz naše ponudbe so pridobljeni iz okolju prijaznih in obnovljivih virov, narejeni so 100 % smrekovega lesa, ki je predhodno primerno posušen. Pohvalijo se lahko s kakovostnim razredom 1, FSC certifikatom in oznako S4Q ZA 007, kar jih uvršča v sam vrh po kakovosti. Primerni so za vse vrste kaminov in peči na pelete. Tukaj je nekaj njihovih karakteristik:  dolžina 10–30 mm, debelina  6–8 mm, vsebnost vode < 10 %, gostota nasutja > 600 kg/m3, vsebnost pepela < 0,7 %, mehanska obstojnost > 97,5 %, kakovostni razred 1 , shema S4Q ZA 007, dosežejo kurilno vrednost do 17,1 MJ/kg. Ne spreglejte naše akcije in za svoj denar lahko dobite še več.