Elektro material TEM Čatež odlikujeta varnost in dolga življenjska doba

 

Elektro material TEM Čatež si je zaradi svoje vrhunske kakovosti prislužil številna priznanja in certifikate. Izdelki, združeni pod to znamko, pa niso izjemno razširjeni le v Sloveniji, ampak je elektro material TEM Čatež uspešno prodrl tudi v tujino.

 

Ponudba elektro materiala TEM Čatež

 

Elektro material TEM Čatež, s čimer imamo v mislih predvsem stikala in vtičnice, ki predstavljajo pretežni delež proizvodnje podjetja TEM Čatež, je razdeljen v različne linije – Pure, Ekonomik, Fontana, Touch itd. Kot nakazuje že samo ime, je linija Pure osredotočena na uporabo naravnih materialov, čemur je prilagojen tudi dizajn, ki je preprost, eleganten in praktičen. Elektro material TEM Čatež iz linije Ekonomik je še posebej enostaven za montažo, med najbolj priljubljene izdelke iz te kategorije pa zagotovo spadajo menjalna stikala TEM Ekonomik, ki vam omogočajo enostavno prižiganje/ugašanje luči z dveh različnih mest.

 

Več informacij na evj-center.si/drobni-elektro-material.

 

Elektro material TEM ČatežElektro material TEM Čatež ima številne prednosti

 

Bogata ponudba, ugodne cene in varnost – to je zgolj nekaj razlogov, zakaj izbrati elektro material TEM Čatež. Poleg naštetega namreč elektro material TEM Čatež ustreza tudi najvišjim varnostnim standardom, ki veljajo na tem področju. Izdelki združujejo navidezno enostavnost s skrbno premišljenim in inovativnim dizajnom, podjetje pa si ves čas prizadeva tudi za ekološko proizvodnjo, ki vključuje varčevanje z energijskimi viri in odgovorno ravnanje z odpadki. Upoštevanja vredna pa je vsekakor tudi dolga življenjska doba elektro materiala TEM Čatež. Razlogov za izbiro elektro materiala TEM Čatež, ki ga lahko kupite tudi v izbrani spletni trgovini z elektro materialom, je tako vse prej kot malo.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EVJ Elektroprom d.o.o.
Naslov
Loke pri Zagorju 22
1412 Kisovec
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
+386 3 56 57 150
Seznam fraz
Elektro material TEM Čatež
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA