Ogrevanje na toplotno črpalko - varno, naravi prijazno, ekonomično in predvsem učinkovito


Ogrevanje na toplotno črpalko predstavlja enega izmed najučinkovitejših in najbolj varčnih načinov ogrevanja, saj toplotna črpalka energijo za delovanje jemlje iz obnovljivih virov v naravi.


Kako ogrevanje s toplotno črpalko pravzaprav poteka?


Vse toplotne črpalke za ogrevanje zrak vodadelujejo na podoben način - črpajo toploto iz medija na katerega delujejo (zemlja, zrak ali voda) in ga pretvarjajo v energijo, s katero ogrevajo vodo, mi pa z njo ogrevamo želen prostor. Črpalka tako ekonomično prenese toploto iz obnovljivih virov iz okolice v prostor.

Ogrevanje na toplotno črpalko: cenik


Ogrevanje na toplotno črpalko pa tudi hlajenje


Pri nas vam ponujamo toplotne črpalke za ogrevanje in hlajenje. Tako je - s toplotno črpalko lahko prostor tudi ohladimo. Potek hlajenja je pravzaprav ravno obraten ogrevanju s toplotno črpalko. Toplotna črpalka iz prostora, ki ga ohlajamo črpa toploto v prostor, ki ga želimo ogreti.

PREVERITE UGODNE CENE PELETOV


Ogrevanje s toplotno črpalko je energetsko varčno


Ogrevanje na toplotno črpalko je energetsko zelo varčno in hkrati izjemno učinkovito. Ker toplotne črpalke ne proizvajajo toplogrednih plinov, je ogrevanje s toplotno črpalko okolju prijazno. S pomočjo ogrevanja na toplotno črpalko pa porabljamo tudi precej manj energije kot z ostalimi sistemi ogrevanja, ki jih poznamo. Toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vodelahko iz naravnih in obnovljivih virov pridobi vsaj 75% energije, ki je potrebuje za svoje delovanje.

Toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode


Vas zanima več o ogrevanju na toplotno črpalko? - Kontaktirajte nas!


Vas zanima več o ogrevanju na toplotno črpalko? Oglejte si našo spletno stran: http://www.elektroprom.si/instalacije-stanovanjskih-objektovin se prepričajte o učinkovitem procesu ogrevanja s toplotno črpalko.

Toplotna črpalka za ogrevanje, ki vam jo ponujamo pri nas je kvalitetna in trajna, ob nakupu pa vam pripada tudi garancija. Za dodatna vprašanja smo vam dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-mail naslovu. Stranki zmeraj radi pomagamo in kar se da hitro odgovorimo na vprašanja, ki se vam še zastavljajo.


Veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer se o toplotnih črpalkah in ogrevanju lahko prepričate na lastne oči. Na voljo smo vam tudi prijazni prodajalci, ki vam bomo pred nakupom svetovali in vam tako pomagali do pravilne odločitve.