Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka zrak voda zmanjša stroške ogrevalnega sistema

Toplotna črpalka zrak voda je prihodnost ogrevanja, saj zagotavlja kakovostno ogrevanje in hlajenje prostorov s pomočjo obnovljivega vira iz okolice, ki ga je v izobilju – zraka. Pri toplotnih črpalkah gre za ekološko najprijaznejši in energetsko najbolj gospodaren način ogrevanja prostorov, saj poleg zraka lahko izkoriščamo tudi zemljo in vodo, brezplačne vire, ki omogočajo izjemno ugodne stroške, obenem pa skrbimo za okolje, v katerem živimo. Toplotna črpalka za radiatorsko ogrevanje vas bo navdušila, saj je izjemno enostavna za uporabo, obenem pa je poraba toplotne črpalke zrak voda, ki je najboljša črpalka za ogrevanje, izjemno majhna, saj večino energije dobi brezplačno iz virov v okolici. Nudimo vam pestro izbiro črpalk po ugodni ceni, v kolikor ne veste katero toplotno črpalko zrak voda izbrati nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali, saj imamo pri tem ogromno izkušenj. Toplotna črpalka zrak voda se lahko uporablja tudi za ogrevanje sanitarne vode.

OGREVANJE PROSTOROV LAHKO POTEKA NA RAZLIČNE NAČINE

Toplotna črpalka zrak voda porabi trikrat manj energije kot ostali ogrevalni sistemi

Toplotna črpalka zrak voda je v prvi vrsti naložba v prihodnost, saj se vam, kljub nekoliko večji začetni investiciji in spremembi ogrevalnega sistema, investicija povrne že v nekaj letih zaradi nižjih stroškov. Kako je to mogoče? Ker toplotna črpalka za radiatorsko ogrevanje uporablja za svoje delovanje obnovljive vire iz okolice, pomeni, da je kar 75% ogrevalne energije iz okolja popolnoma brezplačno, zato za 100% grelno moč plačate le 25% električne energije. Preprosta matematika vam pove, da vsak mesec na račun porabe toplotne črpalke zrak voda privarčujete kar 75% stroškov v primerjavi s plinskimi ali oljnimi kotli. Poleg toplotnih črpalk zrak voda vam v naši ponudbi nudimo tudi toplotno črpalko voda-voda, ki služi ogrevanju in hlajenju prostorov s pomočjo podtalne vode, izberete pa lahko tudi toplotno črpalko zemlja-voda, ki izkorišča energijo, ki je shranjena v zemeljski skorji. V kolikor želite najcenejšo črpalko je najboljša toplotna črpalka zrak voda, saj vrtanje vrtin in polaganje zemeljskih kolektorjev ni potrebno, izjemno enostavno pa je tudi njeno vzdrževanje.

najboljša toplotna črpalka zrak voda

Toplotna črpalka zrak voda – zrak je neizčrpen vir

Prednost toplotnih črpalk zrak voda je v tem, da je zrak neizčrpen vir toplote, ki ga imamo na voljo vedno in povsod, obenem pa je poln energije tudi hladen zrak, saj določene temperaturne črpalke zrak voda omogočajo ogrevanje objekta tudi pri nizkih zunanjih temperaturah do -20 stopinj. Ne glede na nizke zunanje temperature so naši stroški ogrevanja še vedno tudi do 50% nižji v primerjavi z ostalimi ogrevalnimi sistemi, kar zagotavlja velik prihranek. Toplotna črpalka zrak voda je sposobna samostojno pokrivati toplotne izgube do zunanje temperature -5 stopinj, kar pomeni, da je veliko bolj učinkovita tam, kjer je podnebje milo in zime niso premrzle, kakor je to na Primorskem, kjer lahko pokrijemo celotne potrebe po toploti. Poraba električne energije toplotne črpalke zrak voda je tako nična, kar pomeni popoln prihranek pri stroških. Seveda pa je možno namestiti toplotno črpalko zrak voda v katerem koli podnebju, saj vam bo nudila kakovostno ogrevanje in zagotavljala nižje stroške.

toplotna črpalka za radiatorsko ogrevanje zrak voda

Toplotna črpalka za radiatorsko ogrevanje in sanitarno vodo

Toplotna črpalka zrak voda je poleg klasičnega ogrevanja in hlajenja prostorov primerna tudi za ogrevanje sanitarne vode, kar pomeni, da imate v vašem domu skozi celoten dan toplo vodo. Prepričani smo, da vas bodo naše toplotne črpalke za radiatorsko ogrevanje in sanitarno vodo navdušile, ne glede na to, katero boste izbrali. V kolikor ne veste katero toplotno črpalko zrak voda izbrati, nas kontaktirajte in naši strokovnjaki vam bodo pomagali. Toplotna črpalka je prihodnost ogrevanje, zato poskrbite za okolje v katerem živite tudi vi, obenem pa zmanjšajte stroške ogrevanje. Izberite najboljšo toplotno črpalko zrak voda.