Pošlji povpraševanje

Elektro polnilnica zagotavlja hitro in varno polnjenje

Elektro polnilnica je odlična rešitev za vsak dom, v katerem vozite električno vozilo, saj vam zagotavlja polnjenje vašega jeklenega konjička, medtem ko vi uživate v prostem času z vašimi najdražjimi ali si vzamete trebutek sprostitve po napornem ddnevu. Z razvojem električnih vozil so se sočasno razvijale tudi elektro polnilnice, ki pa so bile na začetku vezane zgolj na nekatera mesta, sedaj pa so na voljo tudi v obliki domačih polnilnic, ki zagotavljajo celovito rešitev polnjenja na domu ali poslovnem objektu. Polnilne postaje za električna vozila so enostavne za uporabo, tako da so primerne za vsakogar, obenem pa so varne, tako da jih boste z veseljem uporabljali ter pripravili vaše vozilo na novo pot.


Elektro polnilnica avtomobila


Polnilne postaje za električna vozila


Elektro polnilnice upravljate preko pametnega telefona

Razvoj tehnologije nam je prinesel številne prednosti, ki se odražajo predvsem v tem, da imamo lahko vsak trenutek pregled nad določeno situacijo ali prostorom, ne glede na to, kje se nahajate. Tudi na področju domačih polnilnih postaj je podobno, saj omogočajo spremljanje in upravljanje preko mobilne in spletne aplikacije, na katero se lahko povežete preko našega telefona in nadzirate polnjenje. Elektro polnilnice so prava rešitev za vsakega uporabnika, saj jih poleg tega, da zagotavljajo visoko kakovost polnjenja ter enostavnost uporabe ter namestitve, odlikuje tudi izjemno eleganten videz. Prepričani smo, da vas bodo domače polnilnice za avto navdušile in vam prihranile čas, obenem pa boste lahko ob polnjenju popoloma sproščeni, saj bo vaše vozilo vseskozi na varnem pri vas doma.


Elektro polnilnice za dom po ugodni ceni

V podjetju Elektroprom se zavedamo, da so električna avtomobili prihodnost vožnje po naših cestah, obenem pa je nujno, da jih lahko napolnimo doma, takrat ko počivamo ali spimo. Nudimo vam kakovostne elektro polnilnice Juicebox Pro 32, ki uporabniku omogoča nadzor, hitro polnjenje do 22 Kw preko 3 faznega priključka, industrijski design in enostavno uporabo. Druga polnilnica za zavto Enel X JuicePole je polnilnica, ki je nekoliko bolj primerna za podjetja in komercialno rabo, saj je robustna in ima dvojno vtičnico, zasnovana za dolgotrajno delovanje z največjim izkoristkom, seveda pa jo lahko uporabljate tudi doma, predvsem v primeru, da imate dve električni vozili. Ne glede na izbiro vam zagotavljamo ugodno ceno elektro polnilnic, za več informacij o polnilnih postaja za električna vozila pa nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.