Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka za stanovanje, hišo in ogrevanje vode v bojlerju z dolgo življenjsko dobo

Toplotna črpalka zrak voda za stanovanje oziroma ogrevanje stanovanja je odlična rešitev za ogrevanje stanovanjskih prostorov, saj gre za cenovno najbolj ugoden način ogrevanja. Pri nas lahko dobite najboljše toplotne črpalke po ugodnih cenah, njihova življenjska doba pa je zelo dolga. Primerne so za ogrevanje hiše in pripravo sanitarne vode v bojlerju. Vse več družin se odloča za nakup toplotne črpalke za stanovanje, saj gre za okolju in uporabniku prijazen način ogrevanja, ki dolgoročno prinaša velike prihranke. Vse informacije o toplotnih črpalkah za stanovanje in ogrevanje sanitarne vode najdete na naši spletni strani, z veseljem pa vam bomo tudi svetovali pri izbiri toplotne črpalke za stanovanje.

toplotna črpalka zrak voda za ogrevanje stanovanja in hiše


Toplotna črpalka za ogrevanje stanovanja in pripravo sanitarne vode v bojlerju

Toplotna črpalka zrak voda je najbolje prodajana toplotna črpalka za ogrevanje stanovanja, z njo pa lahko ogrevate tudi sanitarno vodo v bojlerju. Toplotna črpalka je namreč nameščena na grelnik vode in lahko ogreje tudi do 1400 litrov vode na dan. Za svoje delovanje porabi trikrat manj električne energije kot klasični bojler, saj kar tri četrtine potrebne energije izčrpa iz zraka. Zrak, ki je glavni vir energije za delovanje toplotne črpalke za stanovanje, je neizčrpen vir toplote, ki je vse okoli nas, pa še brezplačen je. Naše odlične toplotne črpalke za stanovanje oz. hišo omogočajo primerno ogrevanje objekta tudi pri zunanji temperaturi do -20°C. Odlična novica pa je, da so stroški ogrevanja stanovanja s toplotno črpalko kljub nizki temperaturi tudi do 50 % nižji v primerjavi s stroški ostalih sistemov ogrevanja.

VAŠA NOVA TOPLOTNA ČRPALKA ZA OGREVANJE SANITARNIH VODA


Toplotne črpalke zrak voda z dolgo življenjsko dobo

Če se odločite za nakup toplotne črpalke za ogrevanje hiše ali stanovanja, lahko pričakujete, da jo boste še dolgo let lahko uporabljali. Ob primernem vzdrževanju in servisiranju naše toplotne črpalke lahko dočakajo dolgo življenjsko dobo, tudi 25 let.