Zastirke proti plevelu in za boljši pridelek ter za urejanje stezic

Zastirke na vrtu, za katere se uporabljajo različni materiali (na primer lubje, slama ipd.), imajo izjemno pomembno vlogo. Običajno se sicer zastirka uporablja proti plevelu, vendar ima hkrati številne druge funkcije. Mogoče je zatrditi, da poskrbi za mnogo boljšo kakovost tal/prsti, posledično pa to pomeni več pridelka, ki bo še kakovostnejši. V naravi so namreč povsem gola tla izjemna redkost oziroma anomalija, ki je posledica močnih padavin in podobnih vplivov, vsekakor pa takšna zemlja ni optimalna, zato je tudi v okolici našega doma skoraj nujno poskrbeti za primerno zaščito.

ZASTIRKE ZA VRT PROTI PLEVELU

Pri čem vse vam pomaga kakovostna zastirka: proti plevelu in druge koristi

Kakovostna in skrbno izbrana zastirka proti plevelu poskrbi, da se vaš pridelek ne bo »zadušil«. S tem pa prihranite precej časa in energije, ki bi ga morali sicer vložiti v odstranjevanje plevela. Kot najbrž veste, je redno puljenje plevela precej zamudno in za večino ne ravno najprijetnejše opravilo, zato je vsekakor smiselno, da si poenostavite delo. Poleg tega zastirke poskrbijo za zadrževanje vlage v prsti. Dodaten prihranek časa si lahko obetate zaradi dejstva, da bo potrebno manj pogosto zalivanje v vročih mesecih, seveda pa boste porabili bistveno manj vode, kar je še posebej pomembno. To bo pozitivno vplivalo tako na okolje kot na vašo denarnico. Tla bodo enakomerno vlažna in topla, zaradi česar bo uspevanje rastlin zares optimalno, hkrati pa bo prst bolj rahla, če boste seveda uporabili naravne materiale. Gredice bo zato lažje pripraviti na ponovno sajenje ali sejanje. Čeprav je zastirka proti plevelu za večino prva asociacija, torej vidimo, da je koristi še veliko več. K že naštetim je smiselno dodati še to, da s tem zmanjšate tveganje, da bi vaš pridelek dosegli polži.

Zastirka za vrt

Zastirke na vrtu zelo uporabne za označevanje gredic in urejanje potk

Čeprav je njihova uporaba v prvi vrsti povezana s praktičnimi vzgibi, kot je na primer preprečevanje razraščanja plevela, pa imajo zastirke na vrtu, še posebej določene, tudi dekorativno funkcijo. Če boste z njimi posuli stezice in potke, boste poskrbeli za precej lepšo urejenost okolice svojega doma. Izjemno uporabne pa so tudi za razmejevanje gredic. Izbira najustreznejšega materiala je zagotovo pogojena z vašimi konkretnimi pričakovanji in željami. Pogoste izbire so na primer bambus, lubje, pokošena trava in slama. Če niste povsem prepričani, kateri material je najbolj smiselno izbrati, je dobro, da za nasvet povprašate strokovnjaka ...

Kakovostne lesene zastirke iz slovenskega lesa v priročnih pakiranjih

V trgovini EVJ Elektroprom vam ponujamo kvalitetne lesene zastirke proti plevelu in za druge namene, izdelane so iz smrek, posekanih v Sloveniji. Ker gre za naravni material, pride tu še posebej do izraza dekorativna funkcija. Seveda pa je to obenem ekološka, okolju prijazna rešitev. Priročne vreče omogočajo zelo preprosto prenašanje in razvažanje. Njihova teža je nizka - z dvigovanjem torej ne bo težav, prav tako pa jih zlahka naložimo v prtljažnik vsakega avtomobila. Pri večjih naročilih pa je po potrebi možna dostava palet. Pogoje preverite na naši spletni strani.

Zastirka proti plevelu po ugodni ceni

Ugodna zastirka - cena še nižja, če ujamete eno izmed številnih akcij

Pri nas vas ne čaka zgolj vrhunska kakovost, ampak skrbimo, da je našim kupcem hkrati na voljo čim bolj ugodna zastirka. Cena je zelo ugodna že v našem rednem programu, za dodatne prihranke pri ceni oz. nakupu pa poskrbijo posebni popusti, ki vam jih pogosto pripravimo. Spremljajte našo ponudbo, da ne zamudite akcije, ki bi bila kot nalašč za vas. Tako lahko pridete do poceni zastirke iz vrhunskih materialov, ki vam prihrani ogromno nevšečnosti in poskrbi za očem prijazno dekoracijo. Če potrebujete kakršno koli pomoč pri izbiri najustreznejše zastirke ali pa iščete dodatne informacije v povezavi z drugimi izdelki iz naše ponudbe, bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja.

OGLEJTE SI ŠE OSTALO PONUDBO