Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka zrak voda je najugodnejši način ogrevanja


Toplotna črpalka zrak voda odgovarja tistim, ki pravijo, da je ogrevanje s toplotnimi črpalkami drago in se ne izplača. Z ugodno ceno nakupa in montaže je ta izvedba najbolj priljubljena med tistimi, ki želijo takoj uživati v prihranku pri ogrevanju!


Toplotna črpalka za sanitarno vodotoplotna črpalka zrak voda


Toplotna črpalka zrak voda se najbolje izkaže pri ogrevanju sanitarne vode, seveda pa je prav tako vsestranska kot druge izvedbe toplotnih črpalk. Sanitarna toplotna črpalka bistveno zniža stroške ogrevanja, kar je na dolgi rok zelo opazna prednost v primerjavi s kurjenjem olja, plina ali celo biomase. V skoraj vsakem domu se lahko uporabi toplotna črpalka, sanitarna voda pa bo tako vedno primerno topla.


Cena montaže toplotne črpalke za sanitarno vodo je odvisna od različnih dejavnikov, predvsem seveda od vrste črpalke. Toplotna črpalka zrak voda je znana kot najcenejša izvedba in za nakup in montažo terja le okoli 5.000 ali 6.000 evrov - takšno investicijo toplotna pumpa zrak voda v celoti povrne že v desetih letih uporabe. Druge izvedbe so nekoliko dražje, tako da vas bo lahko sanitarna toplotna črpalka stala tudi preko 10.000 ali celo 15.000 evrov, imajo pa dražje različice seveda še mnoge druge prednosti. Pestra ponudba in prodaja toplotnih črpalk na srečo dopušča veliko svobode pri izbiri.


Toplotna črpalka zrak voda za vaš domtoplotna črpalka sanitarna voda

Toplotna črpalka zrak voda bo morda idealna izbira tudi za vaš dom. Ni nujno, da je toplotna črpalka za sanitarno vodo, lahko seveda ogrevate tudi prostore - v varčnih stavbah je dovolj ena toplotna črpalka, sanitarna voda in prostori pa bodo že učinkovito ogreti. Še bolj učinkovita pa bo toplotna pumpa zrak voda v kombinaciji z drugimi sistemi ogrevanja. Seveda je treba v tem primeru ceni montaže toplotne črpalke za sanitarno vodo dodati še ceno vzpostavitve drugih elementov sistema. A tako lahko učinkovito ogrevamo tudi zahtevnejše objekte.

DIAMANTNO VRTANJE TEXT

KLIMATSKE NAPRAVE