Pošlji povpraševanje

Elektro material v spletni trgovini: stikala Tem modul

Elektro material je nujen, kadarkoli se lotevate gradnje ali adaptacije stavbe, pa tudi pri kakršnem koli poseganju v električno napeljavo v stavbi. Za hitro in enostavno naročanje in hitro dostavo je najenostavnejša elektro trgovina na spletu EVJ, saj je pri nas na voljo vsa oprema za električno napeljavo: stikala Tem modul, nadometna razvodnica, električna razdelilna omarica, različna Vimar stikala, adapterji, svetila, kondenzatorji, cevi itd. Ob tem je treba upoštevati, da je elektro material treba vgraditi strokovno, saj je napeljava elektrike lahko nevarna, če je ne opravi strokovnjak. Lahko pride do poškodb pri delu ali pa pri kasnejši uporabi, če je delo opravljeno nestrokovno. Zato vedno previdno.

Stikala Tem

V zavihku Elektro material na naši spletni strani lahko izberete različne izdelke, med drugim tudi Stikala Tem modul. Gre za izdelek slovenskega proizvajalca iz Velike Loke, ki je znan kot vodilni slovenski proizvajalec inštalacijskih stikal in vtičnic. Izdelki, ki so na voljo pri njih, združujejo estetskost in funkcionalnost - kar jim uspeva že vrsto let, nenehno pa sledijo tudi najsodobnejši tehnologiji pri izdelavi in materialih, tako da lahko EVJ ponudi svojim kupcem vrhunsko izdelana Tem stikala in vtičnice. Poleg njih vam je na voljo ves elektro material, tudi nadometne razvodnice in električne razdelilne omarice.

Okvir TEM modulTem modul manager

Stikala Tem oziroma njihov proizvajalec vam nudi še eno dodatno storitev, s katero boste stikala in vtičnice zlahka ustrezno porazdelili po svojem stanovanju ali hiši. Gre za Tako imenovani Tem modul manager program, v katerem preprosto izberete prostor v hiši, določite, kakšen elektro material (torej stikala, vtičnice, elektroniko ...) potrebujete v vsakem prostoru, nato pa vse skupaj naročite. Tako ne boste ničesar pozabili. V naši spletni trgovini EVJ lahko izbirate še med mnogimi drugimi artikli za hišo, stanovanje, avto vrt itd. in urejanje svojega doma, ne le elektro material, ki ga potrebujete. Nudimo vam ugodne plačilne pogoje in hitro dostavo.

Elektroprom, d.o.o. | Elektro material: Stikala Tem modul - povezave do naše spletne strani: