Pošlji povpraševanje

Domofoni

domofon kompletDomofoni in videofoni danes poskrbijo za večjo varnost vašega premoženja, saj vrata v stanovanje, hišo ali vrata odaljene ograje odpremo le dobronamernim gostom. Na trgu imamo danes zelo kvalitetne in različne modele domofonov za skoraj vse okuse in za vsakega uporabnika. So odlična izbira za privat stanovanjske stavbe in za poslovne objekte, saj omogočajo vizualni prenos dogajanja. Danes je video domofon priljubljena naprava, saj nam oljaša naše življenje tako, da nam ni treba iti ven kadar dežuje, sneži ali pa je zelo mrzlo.

Enostanovanjski ali večstanovanjski ter klasični ali IP domofoni

Poznamo enostanovanjski ali večstanovanjski domofon. Pri enostanovanjskih imamo običajno zunanjo in notranjo enoto, pri večstanovanjskih pa je notranjih enot več oziroma v vsakem stanovanju. Prav tako eni kot drugi omogočajo avdio ali avdio-video komunikacijo ter odpiranje vhodnih vrat. Komunikacijo pa lahko zagotovimo na dva načina, in sicer: slušno (avdio) ter slušno in vizualno (video domofoni). Domofoni pa so lahko klasični ali pa tako imenovani wifi IP domofoni, kjer je poskrbljeno za povezavo na oddaljeni računalnik ali pametni mobilni telefon.

domofonVideo domofoni in njihove prednosti

Prednost video domofonov je, da nam ta omogoča vizualno komunikacijo in na podlagi te lahko vidimo kdo stoji pred vrati. S tem si lahko zagotovimo zasebnost in se ognemo nezaželjenim obiskovalcem, ki nam ni pogodu (door to door prodaja, akviziterjem itd...). Pri avdio domofonih tega ni in moramo osebo povprašati, kdo je in kaj želi, kar predstavlja nevarnost, saj ne vemo, če bo oseba odkrito odgovorila.

EVJ Elektroprom d.o.o. | Video domofoni, pametne ali inteligentne inštalacije, IP domofoni - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS