Pošlji povpraševanje

Kopalniška svetila in druga elektro oprema vašega doma iz Elektroproma

Svetila so le eden od mnogih artiklov, ki vam jih nudimo v podjetju Elektroprom, kjer smo prvotno začeli delovali v okviru obrti, z dejavnostjo elektro inštalacije. Obrt podjetja se je vseskozi razvijala, in tako smo leta 1975 imeli zaposlenih sedem delavcev, danes pa že 150. Ukvarjamo se še s prodajo avto opreme, klimatskih naprav, ogrevalne tehnike, sanitarne opreme, orodij in strojev, bele tehnike, telefonije in še in še. Trgovina s svetili, ki jo izvajamo preko spleta, ponuja številna svetila, med katerimi so kopalniška svetila ter svetila za kuhinje, spalnice, otroške in dnevne sobe, in sploh vse prostore vašega doma.

Naj vam zasveti naša trgovina s svetili

Svetila za kopalnico in druge prostore so tista, ki osvetlijo vaš dom in vam omogočijo normalno delovanje tudi ob mraku in v temi. Dajo vam energijo in so lahko tudi odličen okrasni dodatek vašega doma. Zato je pomembno, da kopalniška svetila izberete na podlagi vašega osebnega okusa, stila in željene jakosti svetlobe. Ob tem vam je lahko v pomoč naša trgovina s svetili ali pa se za nasvet obrnete kar na nas - preko spleta, telefona ali kar z osebnim obiskom. Nudimo vam široko ponudbo svetil za kopalnico, med njimi LED luči za kopalnico in stropna, viseča, zidna, namizna in stoječa kopalniška svetila. Naj vam bo v inspiracijo naša trgovina s svetili, kjer najdete zares vse svetlobne pripomočke, ki jih potrebujete.

OBIŠČITE NAŠO SPLETNO TRGOVINO S SVETILI

Kopalniška svetilaKopalniša svetila ali tista s senzorjem?

Sami veste, kakšno osvetljavo potrebujete, mi pa vam pri tem lahko zgolj svetujemo. Odlična izbira so denimo LED luči za kopalnico, ki so energetsko varčna in pomagajo pri varovanju okolja, saj je strošek njihovega vzdrževanja nižji kot pri običajnih, poleg tega pa imajo tudi daljše trajanje od običajnih svetilk. Ne boste zgrešili niti z nakupom senzorja, kot je denimo senzor za zunanjo luč, saj boste z njegovo pomočjo ob večerih pred hišo vedno imeli samodejno prižganje in ugašanje luči brez iskanja stikala. Takšen senzor ima tudi pomembno varnostno vlogo, saj se luč vklopi vedno, ko nekdo prečka vaše dvorišče. Vabljeni - naša trgovina s svetili vas že pričakuje.

EVJ | Svetila, ki vam osvetlijo življenje.