Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka zrak voda. Katero črpalko izbrati? Najboljšo po najboljši ceni.Toplotna črpalka zrak voda za svoje delovanje uporablja zrak, ki je brezplačen vir energije. Ker se zrak nahaja povsod okoli nas, je njegovo energijo smiselno izkoristiti. In najboljši način za to je prav izbira črpalke zrak voda, ki deluje tako, da toploto iz enega vira premika v drugega, torej iz zraka v vodo. Verjetno ni potrebno poudarjati, da je to energetsko najbolj varčen in tudi najcenejši vir ogrevanja. Vsak, ki se odloča za nakup toplotne črpalke, se verjetno sprašuje, katero toplotno črpalko zrak voda izbrati? Na trgu je kar nekaj različnih modelov, zato je dobro poznati, katera črpalka bo v vašem domovanju nudila kar najboljši izkoristek in s tem tudi prihranek. Dovolite, da vam olajšamo izbiro. Toplo priporočamo zelo kvalitetne toplotne črpalke, ki jih po več kot ugodni ceni dobite v podjetju EVJ Elektroprom.  

Ponujamo različne toplotne črpalke (visokotemperaturne, nizkotemperaturne in hibridne). V naši ponudbi lahko najdete toplotno črpalko zrak voda 9 kW in druge. Podjetje Elektroprom je pooblaščen distributer klimatskih in ogrevalnih sistemov za stanovanjske in poslovne prostore, svojim strankam pa ponujamo visokokakovostne klimatske in ogrevalne sisteme ter z njimi povezane storitve. Poleg prodaje najboljših toplotnih črpalk vam po potrebi nudimo tudi strokovno svetovanje. Obiščite nas in skupaj bomo poiskali, katero črpalko izbrati za vas.


Učinkovite toplotne črpalke, ki omogočajo občutne prihranke, po neverjetni ceni

Katero toplotno črpalko zrak voda izbrati

Naše toplotne črpalke so izredno učinkovite. Kaj to pomeni? Gre za razmerje med pridobljeno toploto in vloženim električnim delom. Pri izbiri moramo zato posebno pozornost nameniti predvsem učinkovitosti. Naše toplotne črpalke se izredno dobro obnesejo tudi, ko so zunanje temperature zraka zelo nizke, saj zrak vsebuje toplotno energijo, ki jo lahko s pridom izkoristimo z uporabo črpalke. Imajo izredno širok temperaturni razpon: toplotno energijo iz zraka lahko koristijo vse do -25 stopnij. Obenem pa z isto energijo segrejejo vodo tudi do 65 stopinj, brez dodatnih grelcev ali izgub energije. Le kompresor, hladilno sredstvo in izredno učinkovita tehnologija.

Našo ponudbo toplotnih črpalk (9 kW in druge) si lahko ogledate na naši spletni strani, z veseljem pa vam bomo posredovali informacije o ceni in ostalemu, kar bi vas utegnilo zanimati.Cena toplotne črpalke: nizka cena investicije za dolgoročne prihranke


Investicija v najboljšo toplotno črpalko zrak voda je zagotovo investicija, ki je ne boste obžalovali. Cena črpalke je ugodna, dolgoročno pa vam nudi občutne prihranke. Vgradnja črpalke 9 kW in ostalih je preprosta in hitra, saj ne zahteva večjih gradbenih posegov. Delovanje črpalke je skoraj neslišno, hkrati pa izjemno učinkovito.


Toplotna črpalka zrak voda


Prednosti toplotne črpalke zrak voda

Toplotne črpalke zrak voda se v grobem delijo predvsem glede na energijski vir toplote, ki ga uporabljajo. To pomeni, da izrabljajo toploto enega od treh obnovljivih virov toplote: zrak, zemlja ali voda. Med temi tremi skupinami toplotnih črpalk je zagotovo najbolj ugodna izbira toplotna črpalka zrak voda, saj je njen vir energije toplota iz zraka.

V primerjavi s toplotno črpalko zemlja voda ali pa voda voda pri tej ni potrebno izvesti večjih gradbenih posegov, saj niso potrebni. Tako ni treba polagati zemeljskih kolektorjev ali pa izvrtati vrtine v podtalnico. Le odločite se za vam najbolj ustrezni model toplotne črpalke, jo priklopite na vaš ogrevalni sistem (ali pa to prepustite našim serviserjem oz. inštalaterjem) in brezskrbno zakorakate v zimske mesece. Na spletni strani našega podjetja imamo na voljo tudi zavihek z uporabnimi nasveti za samostojno vzdrževanje in pravilno uporabno različnih ogrevalnih sistemov – z njihovo pomočjo bo izkoristek še boljši, sistemi pa bodo brezhibno delovali.

Vsekakor vam pred nakupom priporočamo ogled črpalk na naši spletni strani, kjer so vam na voljo tudi vse potrebne informacije, za dodatno svetovanje pa se lahko vedno obrnete tudi neposredno na naše strokovnjake.