Pošlji povpraševanje

Peleti so kakovostno kurivo za ogrevanje prostorov

Peleti so ena najbolj modernih oblik ogrevanja pri nas, naj si gre za bivalne prostore, kjer preživljate čas s svojimi najbližjimi, poslovne prostore, kjer opravljate delo, obenem pa se lahko uspešno ogrevajo tudi večji prostori ali hale, ki so namenjene različnim športnim dejavnostim ali skladiščem. Peleti so narejeni izključno iz različnih vrst lesa, brez dodanih primesi in so standardizirana oblika biomase, tako da so prijazni do okolja v katerem živimo, obenem pa so v primerjavi s kurilnim oljem tudi cenejša rešitev za ogrevanje. V naši ponudbi na spletni strani zagotavljamo kakovostne lesne pelete, narejene iz smrekovega lesa, ki imajo odlične značilnosti, med katerimi je pomembna visoka kurilna vrednost, s katero zmanjšate porabo peletov na dan in posledično porabo peletov na sezono, zato z nakupom privarčujete pri vaših stroških ogrevanja. Zagotovite si tople bivalne ali poslovne prostore po ugodni ceni in se pridružite našim zadovoljnim strankam, ki nam zaupajo že dalj časa.

prodaja lesnih peletov

poraba peletov na dan

Peleti so narejeni iz okolju prijaznega materiala

Peleti so sodobno kurivo, narejeni iz stisnjenega suhega in mletega lesa listavcev in iglavcev, tako da so pridobljeni iz okolju prijaznih in obnovljivih materialov, obenem pa se za izdelavo peletov uporablja suh odpadni les, ki bi drugače končal na sežigu. Pomembna lastnost kakovostnih lesnih peletov je les brez dodanih kemičnih primesi, kar zagotavlja kvaliteto in visoko kurilno vrednost. Najboljši peleti so narejeni iz 100% lesa, brez kakršnihkoli kemičnih aditivov, lubja ali ostalega materiala in imajo nizko vrednost ostanka pepela in vlage. V primerjavi s kurilnim oljem je izračunano, da 2 kg peletov odgovarja kurilni vrednosti 1l kurilnega olja, peleti pa so izjemno gosti in vsebujejo malo vlage ter so primerni za peči in kotle na pelete ter kombinirane peči, ki imajo posebej nameščen gorilec na pelete. Prepričani smo, da boste z našimi smrekovimi peleti izjemno zadovoljni, obenem pa vas bo navdušila tudi cena.

Peleti EVJ - kakovostni razred 1

Peleti EVJ so, kot smo že omenili, pridobljeni iz okolju prijazniv virov, kar je še posebej pomembno v času, v katerem živimo, kjer je skrb za ohranjanje okolja primarnega pomena v družbi. Na naši spletni strani, kjer imamo ponudbo različnih izdelkov, vam zagotavljamo kakovostne smrekove pelete dolžine 10-30 mm, debeline 6-8 mm, z vsebnostjo vode manj kot 10% in gostoto nasutja več kot 600 kg/m3. Naši peleti so kakovostni razred številka 1 in dosežejo kurilno vrednost do 17,1 MJ/Kg, kar zagotavlja manjšo porabo peletov na dan in s tem manjšo porabo peletov na sezono, kar bo še posebej navdušilo vašo denarnico, saj boste imeli občutno manjše stroške ogrevanja, obenem pa enako tople prostore v stanovanju, hiši ali poslovnih prostorih. Prodajo peletov opravljamo zgolj preko spleta, kjer nudimo 15 kg vreče, na paleti je 70 vreč, kar skupaj znese 1050 kg. Obiščite našo spletno strani in si zagotovite tople in udobne prostore po nizki ceni.

Lesni peleti po ugodni ceni

V našem podjetju se zavedamo, kako pomembni so topli bivalni in poslovni prostori, kjer lahko uživate v prostem času ali delu. Lesni peleti EVJ so kakovostna in cenovno ugodna rešitev, saj so izjemno kvalitetno kurivo, ki bo zagotovilo zgolj najboljše rezultate. Na naši spletni strani zagotavljamo prodajo peletov po izjemno ugodni ceni, ki vas bo navdušila in verjamemo, da jse boste kmalu vrnili po še večje količine. V kolikor imate glede lesnih peletov kakršnokoli vprašanje, nas kontaktirajte in z veselljem vam bomo pomagali z informacijami. Peleti so kurivo sedanjosti in prihodnosti. Ugodna cena, kakovost in skrb za okolje so lastnosti, ki vas bodo prepričale. Peleti EVJ imajo FSC certifikat in oznako S4Q Za 007, kar jih uvršča v sam vrh po kakovosti.

najbolj učinkoviti lesni peleti na trgu!