Pošlji povpraševanje

Jupol


Jupol je ime, ki ga je podjetje Jub izbralo za poimenovanje svojih barv. Jupol barve so izjemno kvalitetne in obstojne. Vizija podjetja Jub je, da barve naredijo čimbolj ekološke, hkrati pa morajo barve ostati kvalitetne in trajne.


Izberite Jupol za trajen in estetski izgled


Jupol barve so barve, ki se lahko pohvalijo z odlično pokrivnostjo in preprostim nanašanjem. Zelo dobro zaščitijo podlago na katero jo nanašamo, ker so kvalitetne in trajne, barvanja ne rabimo pogosto obnavljati. Večna Jupol barv je pralnih, kar pomeni, da so odporne vsaj na suho - pogosto pa tudi na mokro - drgnjenje. Barve, ki so odporne na mokro pranje lahko očistimo tudi z večino hišnih čistil.


Ker so bave Jupol ekološke, vsebujejo izredno malo škodljivih hlapnih snovi in tako varujejo naše zdravje in s tem blagodejno vplivajo na naše telo.


V družino Jupol sodi več barv, med njimi je zelo znana kolekcija Jupol gold. Gre za visoko pokrivne, okolju prijazne in obstojne barve. Uporabljajo se za dekorativno zaščito bolj izpostavljenih notranjih sten in stropov, kjer se zahteva estetski videz. Jupol gold je na voljo v široki paleti barv, dobro je odporna na mokro drgnjenje z raznimi kuhinjskimi čistili. Je svilnatega mat videza in se lahko pohvali z izjemno nizko vsebnostjo organskih, hlapnih snovi. Enostavna je za nanašanje in je visoko paroprepustna. Ponujamo vam barve Jupol gold po akcijskih cenah. Oglejte si cenik Jupol golda in se prepričajte o nizkih cenah, ki vas bodo navdušile.


Ponujamo vam tudi druge barve Jupol. Cenik Jupol barv si lahko ogledate na naši spletni strani. Najbolj popularno pakiranje Jupola je 15l, ki ga lahko kupite po ugodni ceni.

jupoljupol gold
Jupol pa ugodni ceni


Oglejte si ponudbo Jupola na naši spletni strani. Navdušeni boste nad cenami v ceniku Jupol. Na naši spletni trgovini si oglejte izdelke in preberite njihove opise ter se tako lažje odločite. Svoje odločitve ne boste obžalovali, saj so Jupol izdelki kakovostni in trajni, hkrati pa je njihovo nanašanje izjemno lahko.

Preverite tudi ugodno ponudbo lepil MekolinNeostikter ostalo ponudbo podjetja.