Pošlji povpraševanje

Univerzal lepilo NeostikNEOSTIK - TRI V ENEM

Neostik je tesnilno sredstvo, ki v enem produktu pravzaprav nadomešča kar tri:
- montažno lepilo,
- silikon,
- akrilno tesnilno maso.


Lepilo neostik se uporablja na različnih izdelkih in v različnih industrijah - v avtomobilski industriji, hladilni tehniki, elektroindustriji, predelavi kovin in v zaključnih delih v gradbeništvu. Neostik lahko uporabljamo tudi na veliko različnih materialih: kovinah, lesu, steklu, marmorju, betonu, gumi, usnju ali kamnu. Uporabljamo ga lahko za lepljenje teh materialov med sabo ali na druge materiale. Za izravnavo sten uporabite Jubolin izravnalno maso.

NAŠA PONUDBA NEOSTIK LEPIL


Preden pričnemo z lepljenjem, moramo površine, ki jih bomo lepili, očistiti. Na površinah ne sme ostati prah ali sledi maščobe oz. drugih nečistoč. Pri delu je za lepljenje najbolje uporabiti pištolo za karturšo, na karturušo pa namestiti plastični nastavek. Nastavek odrežemo glede na željeno debelino oz. širino tesnilnega spoja. Če pri enem lepljenju oz. tesnenju vse mase iz kartruše ne porabimo, moramo nastavek zapreti s priloženo zaponko, saj se bo v nasprotnem primeru vsebina kartruše posušila in Neostik bo postal neuporaben.


Neostik je UV stabilen, ne vleče niti, ob utrjevanju ne tvori zračnih mehurčkov in je odporen tako na zelo nizke, kot tudi na zelo visoke temperature. Neostik lahko prav tako barvamo. Je vodoodporen in nima neprijetnega vonja. Ogljete si tudi našo ponudbo barv, lepil in kemičnih izdelkov, akril sprejev. V naši ponudbi tudi storitev diamantnega vrtanja v beton.


Neostik lepilo UniversalLEPILO NEOSTIK PO UGODNI CENI

Ne veste katero lepilo izbrati? Ali pa morate morda hkrati zlepiti in zatesniti dva predmeta? Lepilo Neostik vam ponujamo po ugodni ceni. Ponujamo vam lepilo Neostik Universal, ki ga lahko kupite v različnih pakiranjih. Neostik lahko kupite v tubah po 50ml ali 120ml, v dozah po 450ml ali 800ml ter v vedrih po 9kg ali 20kg. Nakup lepila Neostik se vam bo obrestoval, saj je izdelek izjemno kvaliteten in vsestransko uporaben.


Pri delu z lepilom Neostik moramo paziti, da ga zmeraj uporabljamo v zračnih prostorih in da med uporabo lepila ne kadimo, saj bi sledje lahko privedlo do požara. Neostika prav tako ne smemo uporabljati zraven odprtega ognja.

V NAŠI PONUDBI TUDI LEPILO MEKOL