Pošlji povpraševanje

IR paneli cena za ogrevanje, ki z lahkoto prepriča vsakogar

IR paneli cena je eden izmed dejavnikov, zaradi katerih se danes uporabniki pogosto odločajo za njihov nakup. Drži, da gre za sodobnejši način, kar je tudi njegova velika prednost, saj so IR paneli za ogrevanje prijazni tako do okolja, kot tudi do bivanja. Nudijo namreč (poleg ugodne cene) tudi varčno in varno ogrevanje, hkrati pa slovijo po svoji dolgi življenjski dobi. Ta lahko doseže tudi 30 let in več.

Če je tisto kar iščete, vse v zvezi s prodajo IR panelov, potem se nahajate na pravi strani. Tu vam bomo z velikim veseljem predstavili naše IR panele za ogrevanje, ki jih poleg vseh ostalih dobrih lastnosti, odlikuje tudi ugodna cena.

Kateri pa so tisti dejavniki, ki ogrevanje z IR paneli, postavljajo v sam vrh načinov ogrevanja sodobnega časa? Ena izmed bistvenih lastnosti je energijska varčnost. Moderni grelniki kar 99% električne energije pretvorijo v toploto, kar za kupce pomeni izjemno nizke stroške ogrevanja. 

Proizvajalec IR panelov je poskrbel, da je toplotni izkoristek maksimalen, kar so pri gretju s plinom, kurilnim oljem ali celo trdimi gorivi, samo lepe sanje. Si je sploh mogoče želeti še več? Dovolite, da vam predstavimo najboljše proizvajalce IR panelov, ki so vam na voljo po ugodni ceni.

IR paneli cena, ki prepriča

IR paneli – cena za ogrevanje in neskončno število načinov uporabe

IR paneli za ogrevanje, z ugodno ceno poskrbijo s številnimi prednostmi. Mednje uvrščamo tudi dejstvo, da ne zahtevajo visokih stroškov vgradnje in vzdrževanja. Prav tako pri montaži plošč niso potrebni nikakršni posebni gradbeni posegi. Vgradnja je namreč zelo enostavna.

V stene ali strop se privije posebne nosilce, ki so priloženi posameznim infrardečim grelnikom. Le-ti se čvrsto in varno vstavijo vanje. Ker so nosilci močni in trdni, je skrb, da bi se grelci sneli, ali da bi nosilci popustili, popolnoma odveč.

Sodobne grelne plošče ne zahtevajo dodatnega vzdrževanja, kljub temu pa lahko njihova življenjska doba doseže tudi do 30 let. Pri svojem delovanju so zelo tihi, saj toploto oddajajo vroče tuljave, katere so ovite okoli vira (grelca), ki jo oddaja. Ne bo vas motil hrup ventilatorja, kot se to dogaja pri starejših aparatih.

Udoben in nežen vir ogrevanja, kot so grelne plošče iz naše ponudbe, bo preprosto, poceni in zdravo poskrbel za prijeten dom, optimalno temperaturo v poslovnih prostorih, ordinacijah… Za to vam jamči proizvajalec IR panelov, za to vam jamčimo tudi v podjetju EVJ Elektroprom d. o. o., ki se ukvarjamo z njihovo prodajo.

IR paneli so odlični za ogrevanje tudi v lesenih hišah ali v vlažnih kopalnicah. Omejitev za njihovo uporabo praktično ni. V prostor bodo prinesli tudi estetsko vrednost saj so tanki, lahki in estetski, mogoče pa jih je pritrditi tako na steno kot na strop. Videza prostora zagotovo ne bodo skalili, temveč se bodo z njim zlili v eno.

Določeni modeli (enostavne in popolnoma gladke plošče), dopuščajo celo možnost poslikave. Tako lahko stene krasijo čudovite slike, ki bodo poleg svoje lepote, še ogrevale stanovanje. Proizvajalec IR panelov je torej poskrbel za vse. Ostane vam torej samo še eno vprašanje - kje se ukvarjajo s prodajo IR panelov, da boste deležni res ugodne cene in visoke kvalitete ogrevanja?

Proizvajalec IR panelov omogoča različne možnosti vgradnje


IR paneli – cena več kot ugodna, kakovost vrhunska

IR paneli iz naše prodaje so vsestransko uporabni in zahvaljujoč svojim pozitivnim lastnostim primerni za vse, ki želijo prihraniti pri stroških ogrevanja. Priporočamo jih vsem, ki želijo maksimalno izkoristiti ogrevalni sistem. Tudi za kupce, ki se želijo znebiti vlage in plesni v bivalnem okolju in želijo stanovanju dodati modni pridih, je takšen način ogrevanja najboljša izbira. Proizvajalec IR panelov je namreč pomislil tudi na estetski videz.

V kolikor iščete primerne IR panele za ogrevanje in si želite ugodne cene, smo v našem podjetju prava izbira za vas. S prodajo IR panelov imamo dolgoletne izkušnje, na podlagi katerih vam lahko strokovno svetujemo, pomagamo pri izbiri in vas usmerimo k pravemu nakupu. Pri delu vedno uberemo strokovni pristop in se hitro odzivamo na zahteve strank. Prav tako se trudimo nuditi nižje cene IR panelov, od cen, ki jih ponujajo konkurenčna podjetja.

Z našimi IR paneli po ugodni ceni so zadovoljne številne stranke, pridružite se jim tudi vi. Za najboljši način ogrevanja obiščite našo spletno stran in si oglejte ponudbo IR panelov po ugodnih cenah, ki so v prodaji.

Ogrevanje z IR paneli je zdravju prijazno

IR paneli za ogrevanje imajo nenazadnje, pozitivni vpliv na zdravje

IR paneli za ogrevanje ne izsušijo zraka in ne povzročajo dvigovanja prahu po prostoru, kar je še posebej nadležno za alergike in ljudi, ki imajo težave z dihali. Iz tega razloga imajo IR paneli po ugodni ceni pozitiven vpliv tudi na zdravje posameznikov.

Za ogrevanje, bi jih morali uporabljati predvsem v tistih stanovanjih, v katerih živijo tudi otroci ali starejši ljudje, ki so običajno bolj občutljivi na najrazličnejše alergene.

Oglejte si IR panele najboljšega proizvajalca, s katerimi boste prihranili pri stroških ogrevanja, poleg tega pa si boste zagotovili bolj zdravo bivalno okolje. Konec koncev je zdravje tisto, česar si želimo in za kar moramo storiti vse, kar je v naši moči. Prav takšno ogrevanje je odličen način, kako izboljšati kakovost zraka v prostoru ter kvaliteto samega bivanja.

IR paneli za ogrevanje - prijetno bivanje