Pošlji povpraševanje

Diamantno kronsko vrtanje lukenj ob gradnji in sanaciji

Diamantno vrtanje je postopek, s katerim bistveno uspešneje kot na kateri koli drug način naredimo luknje v različne materiale. V podjetju Elektroprom smo svojo ponudbo različnih storitev, ki obsegajo vse od elektroinštalacij, vodovodne napeljave, ogrevanja, gradnje, klimatizacije prostorov, ogrevna na biomaso, ter trgovine z vsem materialom za omenjene storitve in celo ekološko pridelano hrano, zaradi velikega povpraševanja še razširili, in sicer vam lahko zdaj ponudimo tudi diamantno vrtanje v beton, ploščice železobeton in opečnate stene. Če potrebujete izvrtati luknjo ob sanaciji hiše, nas pokličite in kot bi mignil bomo ustregli vašim željam ter profesionalno izvrtali luknje, ne da bi poškodovali material.

Prednosti, ki jih prinaša diamantno kronsko vrtanje

Še do nedavnega so v beton in podobne materiale izdelovali luknje z različnimi udarnimi napravami oziroma mehanizacijo. Posledica takšnega vrtanja v beton ali ploščice so bile v najboljšem primeru neprijetne (na primer manjše poškodbe, neprijeten hrup in vibracije, veliko nesnage), v najslabšem pa so bile poškodbe tako hude, da je bila po vrtanju potrebna celovita sanacija. Mokro diamantno vrtanje, ki ga izvajamo v podjetju Elektroprom, je hitro, varno in čisto, saj z nastavki za nadzor vode in prahu bistveno zmanjšamo vpliv na okolico tudi v smislu čistoče, to je sodoben in učinkovit način dela, ki omogoča hitre in varne posege.

Učinkovitost diamantnega vrtanja v beton in ploščice

Diamantno vrtanje lukenj omogoča tih in čist postopek, ki obenem ne povzroča poškodb na materialu. Izvajamo ga z diamantnimi kronskimi svedri. Z njimi lahko izvrtamo odprtine premera od 28 do 400 mm. Kronsko vrtanje (mokro), ki ga izvajamo v podjetju Elektroprom, je sicer danes že povsem ustaljen postopek, kljub temu pa zahteva strokovno podkovanega izvajalca in kar nekaj izkušenj. Delo s takšnimi kronskim vrtalnikom je namreč lahko nevarno in tudi diamantno povrtavanje pomeni določeno tveganje, če ga izvaja neusposobljena oseba. Obrnite se na strokovnjake in si zagotovite kakovostno opravljeno delo.

Elektroprom | Diamantno vrtanje v beton, v ploščice - povezave do naše spletne strani: