Peleti po ugodni ceni – kakovostna kurjava iz smrekovega lesa

Peleti v podjetju EVJ so izjemno priljubljeno kurivo, saj jih kljub ugodni ceni odlikuje odlična kakovost, ki poskrbi za kakovostno kurjavo in s tem dobro ogrete prostore v vašem domu. Peleti so v današnjem svetu ena najmodernejših oblik ogrevanja, njihova prednost je, da so narejeni iz naravnih materialov, kar jih uvršča med biomaso, obenem pa z njihovo uporabo ne onesnažujemo ali kako drugače škodimo okolju, v katerem živimo. V primerjavi z različnimi kurilnimi olji in ostalimi kurilnimi sredstvi imajo peleti ugodno ceno, zato se vse več ljudi odloča za uporabo lesnih peletov predvsem tam, kjer je površina ogrevanja velika, saj s tem privarčujejo kar nekaj denarja pri mesečnih stroških. Ogrevanje na pelete je izjemno kakovostno in enostavno, zato verjamemo, da bo prepričalo tudi vas, saj boste uživali v udobnih in toplih prostorih tudi v najbolj mrzlih mesecih, obenem pa boste z veseljem preživljali prosti čas doma v družbi vaših najdražjih.

ugodna cena peleti

Peleti so oblikovani z mehanskim stiskanjem in zagotavljajo nizko ceno

Peleti, ki jih v našem podjetju lahko kupite po ugodni ceni, so priljubljena rešitev za vse, ki morajo sami poskrbeti za kakovostno kurjavo, s katero bodo ogrevali prostore v dolgih zimskih dneh. Izjemno kakovostni peleti s super ceno, ki so narejeni iz smrekovega lesa, ki je posekan zgolj v slovenskih gozdovih, tako da imate popolnoma slovenski produkt. Lesni peleti so po navadi izdelani iz suhega odpadnega lesa, ki ga dobimo pri sečnji gozdov ali pa obdelavi lesnih izdelkov v različnih delavnicah, zato s kurjavo na pelete ne škodujemo okolju, saj za ogrevanje uporabljamo pelete, ki so mehansko stisnjeni iz odpadnega lesa, ki bi bil drugače zavržen. V podjetju EVJ se zavedamo, da je zadovoljstvo strank najbolj pomembno, zato nudimo najcenejše pelete, ki so obenem izjemno kakovostni, saj le tako lahko prepričamo naše stranke, da bodo določen izdelek kupili. Verjamemo, da boste nad našimi smrekovimi peleti navdušeni in vas bodo prepričali že ob prvem hladnem zimskem mesecu.

Peleti imajo nižjo ceno v primerjavi s kurilnim oljem

Včasih je veljalo, da se večina hiš ogreva na drva, kasneje je primat med kurilnimi sredstvi prevzelo kurilno olje, v zadnjih letih pa se na vrh vse bolj prebijajo različne oblike biomase kot so peleti in sekanci. Gre za izjemno kakovostna kurilna sredstva, ki zagotavljajo izjemno dobro gorljivost, dolgo ogrete prostore in predvsem izjemno ugodno ceno, kar se pozna pri mesečnih stroških. Lesni peleti imajo številne prednosti, med katerimi so najpomembnejše: visoka kalorična vrednost, izjemno majhna vsebnost vlage, nimajo nobenih lepil in drugih aditivov, idealno so tudi za kaminske peči, obenem pa nekateri peleti ne vsebujejo niti lubja, kar zagotavlja izjemno kakovost. Ne samo, da s kurjavo na pelete privarčujete pri mesečnih stroških v primerjavi s kurilnim oljem, obenem si zagotovite kakovostno kurilno sredstvo, ki ne škoduje okolju in zagotavlja kvalitetno ogrevanje, nad katerim bodo navdušeni tako družinski člani kot tudi prijatelji.

lesni peleti EVJ

Lesni peleti so čisto in enostavno kurivo

Lesni peleti EVJ so pridobljeni iz okolju prijaznih in predvsem obnovljivih virov, kar pomeni, da z nakupom in ogrevanjem na pelete ne škodujemo okolju in ga ne onesnažujemo, kar je v času, v katerem živimo izjemno pomembno. Naši peleti imajo poleg ekološkega vidika in  ugodne cene tudi izjemno kakovost, saj se odlikujejo s kakovostnim razredom 1, kar pomeni, da so v samem vrhu, primerni pa so za vse vrste kaminov in peči na pelete. Lesni peleti so izjemno čisto, udobno predvsem pa enostavno kurivo, ki so izdelani in oblikovani z mehanskim stiskanjem, debeline nekje 4-10 mm ter dolžine od 10 do 50 mm. Peleti v podjetju EVJ so na voljo po ugodni ceni, obenem pa zagotavljajo kakovost in so prijazni do okolja. Za več informacij o peletih iz smreke nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.