Pošlji povpraševanje

Računovodski servis Jeraj nudi računovodske storitve tudi v Ljubljani

Računovodski servis Jeraj je družinsko podjetje z 10-letno tradicijo, ki nudi celovite in kakovostne računovodske storitve za samostojne podjetnike, gospodarske družbe (d.o.o, d.n.o, k.d.) ter za društva, zveze društev in zavode. Raznovrstne računovodske storitve bomo za vas opravili strokovno in odgovorno, predvsem pa pravočasno. Zadovoljstvo strank je za nas najpomembnejše, zato se trudimo biti vaš zaveznik pri premagovanju ovir na področju računovodstva in davkov.


Vaše podjetje za nas ne bo samo zaporedna številka v našem programu za vodenje knjig. Vsakemu partnerju se posebej posvetimo in skušamo vzpostaviti osebni odnos. Veliko vlagamo v strokovno izpopolnjevanje, poskrbimo za optimalno in zakonito davčno obremenitev in vam tako omogočimo še dodaten prihranek. Naš računovodski servis ponuja ugodnejše cene od konkurence, ne zato, ker ne bi cenili svojega dela, ampak ker cenimo naše stranke in ker želimo zaslužiti na pošten način.

Računovodski servis Ljubljana - kakovostne in celovite računovodske storitve

Računovodski servis Jeraj se nahaja v Vodicah, računovodske storitve pa opravljamo tudi v prestolnici. Jeraj računovodski servisi Ljubljana ima svoje delovne prostore na Parmovi 14, vse sestanke ter prevzem in dostavo dokumentov pa lahko opravimo tudi na vaši lokaciji. Računovodski servis Jeraj vam pred odprtjem podjetja oz. registracijo s.p. nudi brezplačno enourno svetovanje. To vam bo prišlo še kako prav, saj ima vsaka poslovna oblika svoje prednosti in slabosti.

Računovodske storitve za podjetja, samostojne podjetnike in društva

S.p. je fizična oseba, ki opravlja eno ali več dejavnosti. Prav tako eno ali več dejavnosti opravlja d.o.o., le da gre v tem primeru za pravno osebo. S.p. se kasneje lahko statusno preoblikuje v d.o.o., obratne poti pa ni. Preoblikovanje je pod določenimi pogoji davčno nevtralno. S.p. kot dopolnilno dejavnost oz. t.i. popoldanski s. p. pa lahko odpre vsakdo, ki ima urejeno obvezno pokojninsko in zdravstveno zavarovanje na drugi podlagi, najpogosteje je oseba že redno zaposlena. Ponudbo za računovodstvo za S.P. si lahko ogledate na ceniku na naši spletni strani.


V računovodstvu Jeraj smo obenem dobro seznanjeni s posebnostmi računovodstva za društva. Za manjša (hobi) društva pa imamo še posebej ugodno ponudbo.

O vsem se lahko brezplačno in brez obveznosti prepričate, zato naredite prvi korak in zahtevajte ponudbo. Obiščite našo spletno stran.

Računovodstvo Jeraj d.o.o. | Računovodski servis Ljubljana, cene računovodskih storitev - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje