Jupol Citro barva - EVJ CenterJUPOL CITRO

JUPOL Citro je barva, ki učinkovito deluje proti nastajanju različnih plesni. Primerna je za prostore, ki so izpostavljeni večji vlagi in kjer se zaradi vlage ustvarja kondenz, ki nato povzroča razvoj različnih vrst plesni. Pripročamo, da jo uporabite v prostorih kot so kuhinje in kopalnice ter drugih prostorih, kjer ni nujno uporabiti JUPOL pralne barve. Po pleskanju pa priporočamo uporabo Ceresit Stop vlaga izdelka.
JUPOL Citro je prijetnega vonja in diši po citrusih. Barva je prepustna in ima izjemno nizko vsebnost lahko hlapnih organskih snovi. Barva JUPOL Citro se enostavno nanaša in je odporna na suho drgnjenje.
Barvo JUPOL Citro lahko kupite v različnih barvah in odtenkih. Poleg tega pa naša ponudba zajema tudi klime, led luči, klinaste jermene itd.

JUPOL CITRO BARVA


NA VOLJO TUDI DRUGE BARVE ZNAMKE JUPOL

Ponujamo vam tudi različne odtenke drugih barv znamke JUPOL, ki bodo odlično služile dekorativni zaščiti pobarvanih površin v vašem domu. Barve JUPOL za vaš dom se lahko pohavlijo z visoko pokrivnostjo. Imajo tudi izjemno nizko vsebnost lahko hlapnih organskih snovi. Odlikuje jih tudi enostaven nanos. Barve vam ponujamo v široki paleti barvnih odtenkov. Odločate se lahko tudi med barvami za različne podlage.
JUPOL barve se lahko čistijo. Izbirate lahko med JUPOL pralnimi barvami, ki so odporne na drgnjenje z vodo ali JUPOL barvami, ki se čistijo brez vode. Vse barve so dobro odporne proti obrabi.
Ne veste, kako bi se odločili in še vedno ugibate ali je barva JUPOL Citro ali katera druga JUPOL barva prava za vas? Oglejte si našo ponudbo na spletni strani ali pa nas obiščite v naši prodajalni. V primeru vprašanj se lahko na nas obrnete po e-pošti, telefonu ali pa nas osebno obiščete. Na vprašanja vam bomo odgovorili hitro in natančno. Z veseljem vam bomo pomagali rešiti vaše dvome in vam tako pomagali do prave JUPOL barve za vas in vaš dom. Nad kvaliteto barve boste navdušeni, prav tako vam bo ugajala tudi ugodna cena.

EVJ ELEKTROPROM CENTER - PONUDBAJupol Citro barva - EVJ Center