Neostik lepilo universalNeostik: cena vas bo prepričala


Naša spletna trgovina vam ponuja številne izdelke Neostik. Cena je odvisna od posameznega izdelka na razpolago. Lepilo neostik sk 101 je za vas na voljo v različnih pakiranjih - od 50 mL pa vse do 800 mL. V praktični 80 mL embalaži lahko najdete tudi lepilo Neostik sk 103. Neostik universal je vsestransko lepilno-tesnilno sredstvo, ki združuje lastnosti treh izdelkov v enem: nadomešča uporabo montažnega lepila, silikona in akrilne mase. Je univerzalno visokokvaliteto enokomponentno kontaktno kavčukovo lepilo, ki vsebuje več lepilne snovi in manj topil. To vam nudi samo Neostik. Cena za 50 mL pakiranje je 2,70 eur. Neostik professional se uporablja za kakovostno lepljenje usnja, gume, tekstila itd.


Neostik sk 101 za vse potrebe


Izdelek Neostik universal za vse, ki za svoje delo potrebujete večjo količino lepila, je v naši spletni trgovini na voljo tudi v 800 mL embalaži, poiščete le del spletne trgovine, namenjen lepilom oziroma izdelkom Neostik. Cena največjega pakiranja kakovostnega lepila Neostik sk 101 je 11,50 eur. Neostik professional v embalaži 80 mL pa stane 3 eur. Zagotovo vas bo prepričala kakovost lepil Neostik. Cena pa seveda tudi ni zanemarljiv podatek, kar še kako dobro vemo, zato se trudimo, da so dosegljive vsakomur.


Neostik sk 101 lepi skoraj vse


Če vas zanima več o vseh izdelkih Neostik: cena, lastnosti, sestava in drugo, se lahko na nas obrnete v naši spletni trgovini ali pa nas pokličete - kontakt. Vedno smo na voljo za pomoč. Vsako prej omenjeno lepilo združuje kar tri izdelke v enem, in sicer nadomešča montažno lepilo, silikon in akrilno maso - vse to dobite v samo enem lepilu Neostik. Cena bo tista, ki vas ne bo odvrnila, temveč prepričala k nakupu in, prepričani smo v to, nato tudi k učinkoviti in redni uporabi izdelkov, ki jih na naši spletni strani najdete med drugimi izdelki pod rubriko barv in lepil. Tudi Mekol, lepilo za les.

OGLEJTE SI TUDI OSTALO PONUDBO PODJETJA