Jupol cenaJupol: cena izbrane barve Jupol pri nas zelo ugodna

Cena barve Jupol morda ni med najnižjimi, a razmerje med kakovostjo in ceno proizvodov Jupol je zagotovo izjemno ugodno. Izbira preverjene kvalitete se vam na dolgi rok vsekakor splača, saj je prihranek, ko se odločite za barvo slabše kvalitete, pogosto le navidezen; zaradi krajših intervalov med posameznimi barvanji boste na koncu tako plačali precej višjo ceno. Jupol je tako dolgoročna investicija, ki se vam bo obrestovala.

Barve Jupol, sinonim za kakovost in obstojnost

Podjetje JUB ima izjemno dolgo tradicijo, saj njegovi začetki segajo v 19. stoletje. V letih obstoja je proizvodnja barv in drugih proizvodov dosegla zavidljivo raven kvalitete, kar je podjetju prineslo tudi mednarodno priznanje. Ko govorimo o kakovosti izdelkov znamke JUB, je treba še posebej izpostaviti dejstvo, da je poraba Jupol barve nadpovprečno majhna, kar seveda pomeni tudi nižjo končno ceno. Jupol barve za fasade pri tem niso izjema; manjša poraba Jupol barve pa lahko pomeni občuten prihranek, ko so v igri barve za fasade. Jupol je v tem primeru, seveda pa tudi v mnogih drugih, vsekakor pametna rešitev.

Jupol barve za fasadeBogata izbira in nizke cene barv Jupol

Ena od najpogostejših izbir - nekakšna večna klasika - je tudi dandanes Jupol bela barva. Cena Jupol bele barve, namenjene barvanju notranjih sten in stropov, je zelo dostopna. Barvo, ki je znana pod imenom Jupol Classic, lahko po želji kombinirate tudi z izbranim pastelnim odtenkom. Za tiste, ki prisegate na bolj živahne barvne odtenke, pa so tu barve Jupol Trend, kot nalašč za moderno opremljena stanovanja. Barve Jupol Trend omogočajo tudi mokro čiščenje z uporabo čistil, zato sanacija morebitnih manjših madežev ne bo problematična. Pesto ponudbo izdelkov Jupol po zelo ugodnih cenah boste našli v naši spletni trgovini EVJ Elektroprom, kjer lahko »spotoma« kupite še številne druge praktične izdelke, ki jih potrebujete, pa naj bodo to klinasti jermeni, lepilo Neostik, lesni peleti, vtičnica ali nov štedilnik. Raznolikost naše ponudbe vas bo zagotovo navdušila.