Mekol lepilo 1001 - specialLEPILO MEKOL

Lepilo Mekol je vsestransko uporabno, saj z njim lahko lepimo karton, papir, platno, fotografije in druge materiale na les, kovino, glino, plastiko in druge umetne mase. Lepilo Mekol je zdravju prijazno, saj ne vsebuje topil. Med lepljenima predmetoma ustvarja prozoren, trden in elastičen spoj. Odlično se meša z vodo in s sipkimi materiali. Lepilo Mekol za uporabnika predstavlja najboljšo izbiro, saj je zdravju prijazno, hkrati pa nima negativnega vpliva na okolje.

POSTOPEK LEPLJENJA Z LEPILOM MEKOL

Površine, ki jih želimo lepiti, morajo biti ravne, gladke, braz sledi prahu, maščob oz. drugih nečistoč. Vsaj ena od površin mora biti vpojna. Lepilo nato na površini nanesemo v tankem sloju in ju - dokler je lepilo še sveže - stisnemo skupaj. Ne spreglejte tudi naše storitve - diamantno vrtanje v beton, ki jo ponujamo v okvriu našega asortimana.


Mekilo lepilo d3 - specialLEPILO MEKOL SPECIAL - ŠE MOČNEJŠE

Ponjuamo vam tudi lepilo Mekol Special, ki je izredno močno in se uporablja za širinska in debelinska lepljenja lesa visoke gostote, montažna lepljenja, lepljenja kartona, tekstila in papirja. Lepilo Mekol Special je zaradi svoje moči izredno zanimivo in primerno za lepljenje težjih in večjih predmetov. Tudi lepilo Mekol Special ustvarja prozorne in elastične spoje med lepljenima površinama, je okolju pijazno in nima negativnega vpliva na okolje.
V naši prodajalni in v spletni trgovini vam ponujamo izjemno močna lepila Mekol, ki vam bodo pomagala pri vsakdanjih in tudi pri malo manj vsakdanjih opravilih. Ponujamo vam tudi lepilo Mekol 1001 in lepilo Mekol d3, ki je namenjeno predvsem uporabi v vlažnih ali mokrih prostorih. Lepilo Mekol d3 je mareč vodoodporno. Lepilo Mekol vam bo pomagalo olajšati vsakdanja, pa tudi tista manj vsakdanja opravila.


V primeru vprašanj nas lahko kontaktirate po e-pošti ali po telefonu in z veseljem vam bomo odgovorili nanje. Lahko pa se oglasite v naši prodajalni in pomagali vam bodo razrešiti vprašanja in dvome, ki se vam pred nakupom lepila Mekol ali Mekol Special še porajajo. Za fina lepljenja pa uporabite Neostik lepilo.

V naši ponudbi lahko najdete tudi širok nabor elektromateriala.