Kovinske konzole za police - uporabite kovinske nosilce oz. obešala

Proizvodnja in inženiring | Voga d.o.o.


Kovinske konzole za police


Kovinske konzole za police so potrebne, če želite police iz različnih materialov pritrditi na steno. Kovinske konzole lahko uporabite za lesene, kovinske ali steklene police. Kovinske konzole za police je za optimalno nosilnost potrebno pritrditi s primernimi vijaki in s pomočjo alu profilov.


Kovinske nosilce oz. obešala lahko uporabite v različne namene


Kovinske nosilce lahko uporabite za cdje - gre pravzaprav za kovinska obešala za cd-je, ki so pritrjena v stenske profile. Kovinske konzole so zelo uporabne tudi za odlaganje drugih stvari. Kovinske nosilce oz. obešala uporabite kot kovinske nosilce za mobitele, kot kovinska obešala za papir, torej za odlaganje papirjev A4 ali A5 formata... Tudi kovinska obešala za lončke so zelo domiselna kot oprema v kuhinjah, kopalnicah ali otroških sobah. V kabinetih, mladinskih sobah in tudi otroških sobah so kovinske konzole oz. kovinska obešala nepogrešljiva za hrambo knjig. Kovinske konzole za police so torej uporabne v vseh prostorih vašega stanovanja ali pisarne. Zelo inovativen produkt, ki prav tako spada med kovinske nosilce je zagotovo obešalo »magnet«. Uporabite ga kot magnetno tablo ali pa kot kovinske nosilce za ključe. Produkt, ki je prav tako zelo uporaben, so kovinska obešala za garderobo.


Kovinske konzole kot dodatek za mize


Kovinske konzole lahko prav tako uporabite za izvlečno polico pri mizi. Kovinske konzole za police so prav tako lahko uporabljene pri mizi. Kovinske nosilce pritrdite na mizo za nadgradne police. Nosilci za nadgradne police so lahko različnih oblik in so prilagojeni za različne debeline mize. V ponudbi najdete tudi kovinske distančnike, ki jih uporabite za pritrjevanje mizne plošče in predalnika. Kovinske distančnike lahko dobite v različnih velikostih, lahko pa so tudi vrtljivi.


Voga d.o.o. | Kovinske konzole za police, povezave do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje