Toplotna črpalka - sodobna naprava za ogrevanje

Toplotna črpalka za ogrevanje in sanitarno vodo omogoča uporabniku ogrevanje bivalnih prostorov in vode na ekološki način. Naprave zagotavljajo poceni ogrevanje in tudi avtomatsko delovanje izbranega ogrevalnega sistema.

Izberite ogrevanje s toplotno črpalko zrak-voda za vaš dom

Za varčno ogrevanje bivalnih prostorov in vode je odlična rešitev toplotna črpalka za ogrevanje in sanitarno vodo. Če imate možnost, za svoj dom izberite ogrevanje s toplotno črpalko zrak-voda, saj je cena naprave relativno nizka, montaža toplotne črpalke pa ne zahteva posebnih posegov v prostor. Sanitarne toplotne črpalke so najbolj ekonomična in hkrati učinkovita rešitev za ogrevanje sanitarne vode. Uporaba je preprosta, lahko pa jih priključite tudi na obstoječi bojler.

sanitarne toplotne črpalke zrak vodadelovanje toplotne črpalke za ogrevanje in sanitarno vodo

Kako deluje toplotna črpalka zrak-voda?

Toplotna črpalka zrak-voda potrebuje za svoje delovanje le manjši del elektrike, večji del energije pa črpa iz zraka. Tako toplotna črpalka zrak-voda za sanitarno vodo omogoča, da je ogrevanje vode praktično brezplačno. Dnevno porabo elektrike, ki jo za delovanje rabi toplotna črpalka zrak voda za sanitarno vodo, lahko primerjamo s porabo pečice pri peki zgolj enega peciva. Povprečna cena sanitarne toplotne črpalke je okoli 1.200,00 €, za vgradnjo sanitarne toplotne črpalke pa so fizičnim osebam na voljo tudi subvencije Eko sklada.

CENA PELETOV

Toplotna črpalka zrak voda za ogrevanje je naložba, ki se vam hitro obrestuje

Trenutno za najboljšo izbiro za ogrevanje v slovenskem prostoruvelja toplotna črpalka. Toplotna črpalka je najboljša naložba, ki se vam povrne že v šestih letih. Toplotna črpalka pravzaprav ne potrebuje nobenega vzdrževanja, njena življenjska doba pa je približno 25 let. Sanitarne toplotne črpalke zagotavljajo daleč najcenejše ogrevanje vode, saj v primerjavi z drugimi energenti sanitarne toplotne črpalke omogočajo kar štirikratne prihranke pri stroških za ogrevanje sanitarne vode. V podjetju Elektroprom d. o. o. vam ponujamo pestro izbiro naprav za ogrevanje in hlajenje po konkurenčnih cenah. Obiščite nas in se prepričajte o naših najbolj ugodnih ponudbah!