Ugodne cene peletov v prodaji in dostava na dom

Kakovost lesnih peletov za ogrevanje vašega doma je zelo pomembna. Peleti so lesno kurivo, ki se uporablja kot standardizirana biomasa. Narejeni so iz stisnjenega, dobro osušenega in zmletega lesa katere koli vrste. Tega pod visokim pritiskom stiskamo skozi matico z luknjami premera med 6 in 8 milimetrov. Ne dodajamo nobenih kemijskih dodatkov. Najkakovostnejši lesni peleti za prodajo so narejeni samo iz lesa, brez lubja ali drugih materialov, ki se lahko znajdejo v lesu. Kvalitetni lesni peleti dosegajo visoko kurilno vrednost a hkrati majhne ostanke pepela in vlage. Podjetje EVJ Elektroprom vam poleg dobave nudi tudi dostavo smrekovih lesnih peletov.

Cena peletov v prodajiKakovostni smrekovi peleti (ugodna cena)Smrekovi lesni peleti v 15 kg. vrečah

Varčno kakovostno ogrevanje z lesnimi peleti

Cena lesnih pelet je zaradi varčnejše porabe goriva vedno bolj ugodna. Kurjenje 2kg peletov lahko enačimo z porabo 1 litra kurilnega olja. Primerni so za peči ali kotle in za kombinirane peči za pelete ali drva, ki pa morajo imeti posebej za to nameščen gorilec. Povprečna poraba peletov, ki se seveda spreminja od godpodinjstva do gospodinjstva, na dan znaša 1-2, 15-kilogramski, vreči.poraba odvisna od gospodinjstva.

PREGLEJTE NAŠO OSTALO PONUDBO


Naši lesni peleti so izdelani samo iz smrekovega lesa, in ne vsebujejo dodanih kemikalij ali odpadnega lubja. To je zelo pomembno za kvaliteto peletov, saj so na lubju tudi nečistoče, ki ne zgorijo popolnoma in tako onesnažijo kurišča ter jih kvarijo. Naši peleti so kakovosti A1, imajo tudi FSC certifikat. Uvrščajo se v vrh same kakovosti, kar pa se na ceni ne pozna prav veliko. Pelete vam dostavimo tudi na dom po ugodni ceni, naročite jih lahko po vrečah, ena vreča znaša 15 kg. ali po paletah, kar predstavlja 70 vreč oziroma 1050 kg pelet.