Urejanje zunanje okolice z vrtnimi izdelki iz umetnega kamna


Urejanje okolicePri nastajanju prostorskih načrtov v urbanem okolju je urejanje zunanje okolice stanovanj oziroma hiš eden pomembnejših dejavnikov. Urejenost naselja, v katerem prebivamo, pomembno vpliva na naše počutje, zato pa moramo v prvi vrsti poskrbeti za moderno ureditev zunanje okolice naše hiše. Prav zunanjost našega doma je prvi prostor, s katerim se srečujejo naši obiskovalci, zato je prav, da jim z urejeno zunanjo okolico in lepim tlakovanjem pripravimo lepo dobrodošlico. Hkrati pa nam bosta urejena zunanja okolica pred hišo, lepo tlakovanje in lep vrt v vsakem letnem času nudila veliko užitkov in prijetnih trenutkov.

 

 

UREDITEV ZUNANJE OKOLICE HIŠE

 

 


Pomladni meseci so ravno pravšnji čas za urejanje okolice hiše in tlakovanje. Pri tem lahko za posebno noto in svežino poskrbijo naši izdelki za urejanje okolja. V podjetju Figura d.o.o. že vrsto let uspešno izdelujemo visokokakovostne izdelke iz umetnega kamna za ureditev zunanje okolice hiše in vrtov, kot so vodnjaki, fontane, posode za rože, stebri, ograje ter raznovrstne figure in kamini. Vsi izdelki so izdelani iz kakovostnih materialov, kar jim zagotavlja trajnost in brezskrbno uporabo.

 

Okrasni vodnjakiOkrasni vodnjaki za moderno ureditev zunanje okolice hiše in vrta

Vodnjak predstavlja odlično popestritev vrta in urejene okolice hiše, saj na eni strani služi kot čudovit okras, na drugi strani pa v poletnih dneh nudi osvežitev. Ker je voda speljana na vrt, nam lahko vrtni vodnjaki hkrati precej olajšajo vrtna opravila. Izbira primernega vodnjaka je povsem odvisna od vaših želja in pričakovanj. Vzemite si čas, sprehodite se skozi svoj vrt in premislite, kakšen vodnjak si želite. Za lažjo odločitev pa smo vam s strokovnimi nasveti na voljo tudi mi.

 

Našo ponudbo sestavljajo prostostoječi, stenski in okrasni vodnjaki, ki bodo vaš vrt bogato popestrili. Prostostoječi vodnjaki na vašem vrtu ali dvorišču stojijo samostojno in so estetsko oblikovani prav z vseh strani. Če vodnjaka ne želite imeti na sredini vrta, vam priporočamo čudovite stenske vodnjake. Ti so s pomočjo gradbenega lepila pritrjeni na steno hiše ali vrtne hišice. Napeljava zanje mora biti v objektu že pripravljena, saj je priključek stenskih vodnjakov navadno speljan skozi steno, odtok pa je speljan skozi dno vodnjaka.

 

Obiščite našo spletno stran za primerno urejeno okolico hiše in tlakovanje in si oglejte pester izbor naših visokokakovostnih izdelkov za ureditev zunanje okolice hiše in vrta. Okrasite svojo okolico ali vrt po želji.

 

 

Vabljeni na našo spletno stran!

 

 

Figura d.o.o. | Urejanje okolice, ureditev okolice hiše, okrasni vodnjaki – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
FIGURA, umetni kamen d.o.o.
Naslov
Mengeška cesta 49B
1236 Trzin
Spletna stran
E-pošta
041 724400
Seznam fraz
urejanje zunanje okolice hiše, ureditev okolice hiše, okrasni vodnjaki, tlakovanje, ureditev zunanje okolice hiše
ZEMLJEVID