Urejanje zunanje okolice z vrtnimi izdelki iz umetnega kamna

Medtem ko urbanisti pri prostorskem in urbanem načrtovanju oblikujejo izgled celotne ulice, se v sam izgled okolice vaše hiše ne bodo spuščali. To pa še ne pomeni, da lepe ureditve ulice ne moremo sami prenesti v izgled našega pred-vrta in vrta.

Urejenost bivalnega prostora, tako notranjost kot zunanjost, pomembno vpliva na naše počutje. Vsak si seveda uredi okolico glede na to v kakšnem okolju se bolje počuti. Tako bodo nekateri zagovarjali čist, gladek in enostaven moderni design okolice, medtem ko bodo drugi zagovarjali bolj klasično, masivno in polno ureditev okolice. Ne glede na to kateri stil ureditve vam je bolj pri srcu, pa se lahko vsi strinjamo, da se ga lahko doseže, s pravo izbiro tlakovcev, z nekaj dodatne vrtne opreme, leto betonsko vrtno ograjo ali vrtno ograjo iz drugih materialov, za dodaten bogatejši izgled pa dodamo le še vodni objekt v obliki vodnjaka ali fontane. Za vse ostalo bo poskrbel vrtnar ali domači ljubitelj vrtičkanja. Tako urejena okolica hiše nam bo nudila praktično uporabo in obilo užitkov v vseh letnih časih.

Pomladni meseci so ravno pravšnji čas za urejanje okolice hiše in tlakovanje ter postavitev vrtne ograje, betonske ali iz drugih materialov, v kolikor je vaša hipa ali vikend še nimata. Pri tem lahko za posebno noto in svežino poskrbijo kvalitetni in oblikovno dovršeni izdelki za ureditev okolja. V podjetju Figura d.o.o. že vrsto let uspešno izdelujemo visokokakovostne izdelke iz umetnega kamna za ureditev okolice hiše in vrtov, kot so vodnjaki, fontane, posode za rože, stebri, vrtne in hišne ograje ter raznovrstne figure in kamini. Vsi izdelki so izdelani iz trdnih materialov, kar jim zagotavlja trajnost in brezskrbno uporabo.


Ureditev okolice z betonskim stenskimi vodnjakiOkrasni vodnjak ali fontana

Okrasni vodnjaki za moderno ureditev zunanje okolice hiše in vrta

Vodnjak predstavlja funkcionalno popestritev vrta in prispeva k videzu urejene okolice hiše, saj na eni strani služi kot čudovit okras, na drugi strani pa v poletnih dneh nudi osvežitev. Ker je voda speljana na vrt, nam lahko vrtni vodnjaki hkrati precej olajšajo vrtna opravila. Izbira primernega vodnjaka je povsem odvisna od vaših želja in pričakovanj. Vzemite si čas, sprehodite se skozi svoj vrt in premislite, kakšen vodnjak si želite. Za lažjo odločitev pa smo vam s strokovnimi nasveti na voljo tudi mi.

Ko se boste odločali za vodnjak, pomislite na to kje bo stal in kaj bo stalo za njim. Če sedite na verandi ali na bakonu, gledate v vodnjak je za nim živa meja, polje cvetlic, betonska vrtna ograja, drevesa ali mordo nebo. Izberite okrasni vodnjak vodnjak, ki bo z materialom, barvo in obliko izstopal iz okolice a ne na moteč način. 

Našo ponudbo sestavljajo prostostoječi, stenski in okrasni vodnjaki, ki bodo vaš vrt bogato popestrili. Prostostoječi vodnjaki na vašem vrtu ali dvorišču stojijo samostojno in so estetsko oblikovani prav z vseh strani. Če vodnjaka ne želite imeti na sredini vrta, vam priporočamo čudovite stenske vodnjake. Ti so s pomočjo gradbenega lepila pritrjeni na steno hiše ali vrtne hišice. Napeljava zanje mora biti v objektu že pripravljena, saj je priključek stenskih vodnjakov navadno speljan skozi steno, odtok pa je speljan skozi dno vodnjaka.

UREDITEV ZUNANJE OKOLICE HIŠE

Obiščite našo spletno stran za primerno urejeno okolico hiše in tlakovanje in si oglejte pester izbor naših visokokakovostnih izdelkov za ureditev zunanje okolice hiše in vrta. Okrasite svojo okolico ali vrt po želji.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Foto

Izdelki

Pokaži vse >
Letna kuhinja
Letna kuhinja

Letna kuhinja je izjemen dodatek vašemu domu, ki omogoča odličen način za druženje in preživljanje...

Več
Vodnjak izdelava
Vodnjak izdelava

Izdelava vodnjaka na dvorišču je relativno zahteven projekt, ki se ga dan danes lahko lotimo precej...

Več
Letna kuhinja ideje
Letna kuhinja ideje

Letno kuhinjo in ideje zanjo lahko dan danes najdemo na spletu, v reviji pa seveda tudi pri proizvajalcu...

Več
Fontane za vrt
Fontane za vrt

Fontana za vrt lahko predstavlja čudovit okras, ki nam bo popestril proste trenutke na našem dvorišču....

Več
Pokaži vse >
Moderni vrtni umivalniki
Moderni vrtni umivalniki

Moderni vrtni umivalniki so izjemno praktični in estetski. Ker je na voljo ogromno različnih... Več >

Vodnjaki za vrt
Vodnjaki za vrt

Vodnjaki za vrt bodo popestrili okolico vaše hiše, vrta ali terase. Prav tako bodo vaši... Več >

Vrtna kuhinja
Vrtna kuhinja

Vrtna kuhinja - izraz ste verjetno že slišali, ali pa si jo celo že nekaj časa želite... Več >

Pokaži vse >
Letna kuhinja ideje
Letna kuhinja ideje

Je nekaj, kar si zares želite, letna kuhinja? Ideje bodo potem nujno potrebne. Predvsem zaradi... Več >

Letna kuhinja
Letna kuhinja

Letna kuhinja je priljubljen prostor, umeščen v zunanji del hiše ali pa celo stanovanja.... Več >

Pošlji povpraševanje