Sanitarne toplotne črpalke v podjetju Elektroprom d. o. o.

Sanitarne toplotne črpalke predstavljajo učinkovit način ogrevanja sanitarne vode s toplotno črplako, saj porabijo samo eno tretjino energije klasičnih grelcev, ostala energija pride namreč iz brezplačnega vira - zraka. V podjetju Elektroprom d. o. o. ponujamo sanitarne toplotne črpalke visoke kakovosti, ki bodo pokrile vse vaše potrebe po topi vodi čez ves dan - toplotna črpalka zrak voda za sanitarno vodo namreč učinkovito segreje do 1400 litrov vode na dan. Več informacij, povezanih s sanitarnimi toplotnimi črpalkami, lahko najdete na spletni strani podjetja ali pa nam pišite s ključnimi besedami, ki vas zanimajo, na primer »toplotna črpalka - sanitarna voda - cenik«, »sanitarne toplotne črpalke«, »toplotna črpalka zrak voda za sanitarno vodo - delovanje« in podobno. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času ter vas seznanili z vsemi prednostmi, ki vam jih bodo prinesle naše toplotne črpalke za sanitarno vodo, cena je pa pri tem še zelo ugodna! Cene toplotnih črpalk in montaž:https://www.vsi.si/elektroprom/montaza-toplotne-crpalke-cena

TOPLOTNA ČRPALKA ZA OGREVANJE IN SANITARNO VODO

Toplotna črpalka zrak voda za sanitarno vodo je dobra izbira

Toplotna črpalka zrak voda za sanitarno vodo pomeni številne prednosti za vas in vaš dom. Zagotavljajo toplo vodo skozi cel dan ter izjemen prihranek pri energiji. Sanitarne toplotne črpalke porabijo namreč bistveno manj energije kot alternativni grelci, saj dobijo velik delež moči, potrebne za delovanje, kar iz okoliškega zraka - torej iz brezplačnega vira. So tihe, enostavne za uporabo, praktično ne potrebujejo vzdrževanja, prijazne so okolju, tako da so se že številni uporabniki prepričali o izjemnosti toplotne črpalke. Sanitarna voda bo z njo vedno topla in na voljo, stroški pa nižji!

sanitarne toplotne črpalke zrak vodadelovanje toplotne črpalke zrak voda za sanitarno vodo

Zakaj bi se odločili za naše toplotne črpalke zrak voda za sanitarno vodo?

V podjetju smo že vrsto let znani po odličnosti, saj bomo beležili že petdeseto leto delovanja, leta 1996 pa smo prejeli priznanje Gospodarske zbornice Slovenije za izjemne dosežke trajnejšega pomena v podjetništvu. Vse to nam ne bi uspelo, če ne bi strankam že vrsto let dokazovali zanesljivost, strokovnost in ugodnost na vseh področjih, tudi na področju delovanja sanitarnih toplotnih črpalk. Prepričajte se tudi sami in nas obiščite.

CENIK TOPLOTNIH ČRPALK ZA SANITARNO VODO