Mekol, lepilo za les in druge materiale - zdravju in okolju prijazna izbira

Mekol, lepilo, ki ne vsebuje topil, zagotavlja povsem varno uporabo, pri tem pa ohranja visoko stopnjo učinkovitosti in je kos tudi najzahtevnejšim nalogam.

Lepilo Mekol 1001 1kgŠirok spekter uporabnosti lepila Mekol

Različni produkti iz linije lepil Mekol omogočajo, da raba tega ekološko neoporečnega lepila še zdaleč ni omejena le na najbolj enostavna opravila oziroma na lepljenje papirja, ampak je lepilo Mekol primerno za učinkovito lepljenje najrazličnejših materialov. Prav zaradi velike možnosti izbire pa je pomembno, da pred nakupom dobro razmislite, kakšno lepilo sploh potrebujete in kaj pričakujete od njega. Spekter različnih vrst lepil Mekol namreč sega od najenostavnejših produktov, primernih predvsem za otroško ustvarjanje in razna manjša pisarniška opravil, pa vse do industrijskih lepil, ki so izredno močna, kar je pomembno tudi z varnostnega vidika. V primeru da potrebujete lepilo, ki bi bilo primerno za različne namene, je dobra izbira Mekol Special. Gre namreč za univerzalno lepilo, ki ga lahko uporabite tako za običajen papir kot za karton, obenem pa je Mekol Special primeren tudi za lepljena tekstila in lesa.

Mekol lepilo za les poskrbi za izjemno trdnost spoja

Mekol Express je posebno Mekol lepilo za les, ki ga je priporočljivo uporabiti v situacijah, ki zahtevajo doseganje še posebej stabilnega spoja, ki ne bo popustil kljub morebitnim neugodnim okoliščinam. Lepilo za les Mekol Express je odporno na vodo oziroma vlago in na različna organska topila, močan spoj med površinami pa se zaradi nadpovprečno hitrega sušenja Mekol lepila za les ustvari v zelo kratkem času, kar omogoča pospešitev celotnega delovnega procesa.

Lepilo Mekol - cena več kot ugodna

Cena Mekola je odvisna od konkretnega tipa lepila, v povprečju pa gre nedvomno tudi za cenovno najugodnejša lepila. To je še toliko bolj očitno, če upoštevate izjemno učinkovitost pri najrazličnejših opravilih, ki jo zagotavljajo lepila Mekol. Cena je pravzaprav precej nižja od podobnih lepil za tržišču, ki ponujajo podobno funkcionalnost, a se v konkretnih situacijah večinoma odrežejo precej slabše. Razmerje med kakovostjo in ceno je pri Mekolu vsekakor izjemno privlačno, pri čemer je treba poudariti, da gre za lepilo, ki ne prinaša nikakršnih negativnih posledic za vaše zdravje, s čimer se večina lepil ne more pohvaliti. Odsotnost zdravstvenega tveganja, številne možnosti uporabe, zagotavljanje izjemno trdnega spoja ter ugodna cena Mekola tako predstavljajo idealno kombinacijo. Prav zaradi naštetih lastnosti imajo lepila Mekol stalno mesto v ponudbi našega podjetja EVJ Elektroprom, v kateri boste našli tudi lepila nekaterih drugih priznanih znamk, denimo lepilo Neostik, izjemno pestra pa je tudi izbira različnih barv, ki jo ponujamo svojim strankam, tako v fizični kot v spletni trgovini.